Nano Coenzima Q10 pareri tehnologie cu nanoparticule. Rezumat prospect.

Nano Coenzima Q10 HB,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,6.

1. Pareri Pro - 1,9

2. Pareri Contra- 0,7

3. Sentiment neutru - 2,4

Nano Coenzima Q10 HB de la Remedia este obţinută printr-o tehnologie inovativa, prin care se obţin nanoparticule de substanţă a căror mărime este sub 200 nm.

Tehnologia ”nano” sporeşte eficacitatea produsului prin creşterea biodisponibilităţii componentelor active. 

Coenzima Q10 este o substanţă naturală produsă în organism care se găseşte mai ales în ţesuturile mari consumatoare de energie, cum ar fi inima, ficatul, muşchii. Coenzima Q 10 este esenţială pentru organismul uman.
pareri nano coenzima q10 pretul sanatatii optime
Pret producator Nano Coenzima Q10 28 lei

Înaintarea în vârstă şi alimentaţia necorespunzatoare determină scăderea drastica a nivelului de Coenzimă Q10 în organism, ceea ce poate produce repercusiuni grave asupra funcţionării sanatoase a acestuia. 

Pentru păstrarea nivelului optim de Coenzimă Q10 este necesară administrarea suplimentelor alimentare, care stimulează producţia endogenă şi completează necesarul de Coenzimă Q10 al organismului. 

Coenzima Q10 are o structură asemănătoare vitaminelor. Ea este un antioxidant mai puternic decât vitamina E şi participă activ în sistemul energetic şi respirator al fiecărei celule, contribuind la rezistenţa organismului în ansamblu. 

Coenzima Q10 creşte nivelul oxigenului celular, protejează ADN-ul şi protejează arterele, prin asigurarea menţinerii presiunii arteriale normale, determină creşterea semnificativă a Imunoglobulinei G/IgG, principalul anticorp din sânge şi, în consecinţă, contribuie la susţinerea sistemului imunitar.

Prin plusul de energie celulară, se intensifică arderile celulare ceea ce ajută la scăderea greutăţii corporale.

Coenzima Q10 favorizează solubilizarea colesterolului, împiedicând astfel formarea calculilor biliari. Participă la sinteza hemoglobinei şi a eritrocitelor şi are rol dermoprotector, determinând întârzierea apariţiei ridurilor, uscarea şi descuamarea pielii. 

Coenzima Q10 creşte performanţele sportive şi îmbunătăţeşte capacitatea de efort.

Ingrediente compozitie Nano Coenzima Q10 HB 
  • 10% nanoparticule de Coenzimă Q10 în matrice de ulei vegetal, 
  • sucroză, 
  • gumă acacia 
  • dextrină - 150mg 

Mod de administrare Nano Coenzima Q10 HB: 1 capsulă pe zi, în timpul mesei sau după masă, luată cu o cantitate suficientă de apă.

În cazul unor afectiuni cronice sau a urmarii unui tratament medicamentos, sfatul medicului
este absolut necesar înaintea administrarii Nano Coenzimei Q1 HB.

Nano Coenzima Q1 nu contine ingrediente cu potential alergenic.