Parere PANTOFI ORTOPEDICI MEDICINALI stretch de dama Ortomed. Pret Catena 179 lei.

Poate stiati, poate nu, pe magazinul online www.catenapascupas.ro puteti cumpara in siguranta diverse produse medicale de care s-ar putea sa aveti nevoie.

Astazi vom incerca sa ne creionam o parere despre pantofi ortopedici medicinali stretch de dama de la Ortomed.

Acesti pantofii medicinali, ortopedici strech de dama sunt confectionati din materiale usoare si durabile.

Pantofii medicinali ortopedici Ortomed sunt destinati atat purtarii in casa cat si pe strada fiind extrem de usori si confortabili. 

Acestia sunt indicati persoanelor care au nevoie de incaltaminte ortopedica si ultra-confortabila, materialul de tip stretch, asigurand o excelenta adaptare la forma piciorului. 
pareri pantofi  medicinali ortopedici de dama ortomed

Fata pantofilor medicinali ortopedici este realizata din microfibra, iar partea din fata din material de tip stretch ceea ce este un punct pozitiv. 

Mai mult chiar, materialele speciale din care sunt fabricati pantofii medicinali ortopedici de dama de la Ortomed , asigura celor care ii poarta un maxim de confort, indiferent de conformatia piciorului. 

Acoperisul de brant al pantofului ortopedic Ortomed este confectionat din material netesut de culoare neagra, iar talpile din poliuretan injectat direct, asigurandu-se astfel o lipire foarte buna a fetei de talpa. 

Fata pantofilor este fabricata din microfibra si stretch, textura fiind foarte placuta la atingere, ceea ce reprezinta un alt punct pozitiv in evaluarea acestui produs.

Captuseala superioara este realizata din material sintetic de tip netesut iar bareta este prevazuta cu arici de calitate ceea ce permite un reglaj precis.

Pantofii medicali ortopedici strech, au greutatea specifica la marimea 37, conform masuratorilor  este de 314 grame per pereche adica 157 grame pe picior, contribuind astfel la un mers usor si relaxat.

Evaluare pantofi medicinali ortopedici de dama Ortomed:
  • Pret: bun
  • Materiale: bun
  • Ergonomie: bun
  • Usurinta in utilizare: bun
Parerea noastra este ca pantofi medicinali ortopedici de dama Ortomeda reprezinta o alegere buna, mai ales ca sunt garantati de Catena.