Pareri AdreHyll adulti si copii antidiareic eficient. Informatii din prospecte.

Compania Hylla Pharma are in portofoliu doua produse de rehidratare si antidiareice, AdreHyll despre care vom incerca sa sa ne facem o parere.

Pe forumurile si grupurile monitorizate cele mai multe opinii se refera la  Adrehyll pentru copii, un produs care si-a dovedit eficienta in tratarea diareei acute infectioase si a diareei severe.

Potrivit prospectului  Adrehyll  pentru copii este un produs care vine in intampinarea utilizatorului prin forma de prezentare: antidiareic, PLUS saruri de rehidratare.

Adrehyll  pentru copii este recomandat a se administra copiilor, de la varsta de 6 luni sau odata cu diversificarea alimentatiei (dar nu mai devreme de 4 luni). Mai ales ca gustul sarurilor de rehidratare este bun si nu pune probleme de administrare la copii si nici nu contine conservanti si coloranti in compozitie.
pareri adrehyll copii adulti opinii forumuri

Principale indicatii ale Adrehyll pentru copii sunt 
  • tratamentul diareei acute infectioase si a diareei severe
  • adjuvant in tratamentul cu antibiotice, pentru contracararea efectului acestora de distrugere a florei 
  • corectarea starii de deshidratare prin substituirea pierderii de saruri in diareea acuta infectioasa
  • intestinale si pentru cresterea eficientei tratamentului
  • normalizarea scaunelor diareice

Mod de administrare Adrehyll pentru copii


Ca si Antidiareic: 1 - 2 plicuri pe zi (sau conform sfatului medicului ori al farmacistului).
Se dizolva intr-un pahar cu ceai sau apa la temperatura camerei.

Ca si Saruri de rehidratare: solutia obtinuta dupa dizolvarea a 1 – 2 plicuri cu saruri de rehidratare in 250 - 500 ml apa potabila sau ceai (in functie de greutatea copilului) se administreaza in decurs de 4 ore.

Trecand la Adrehyll pentru adulti din informatiile oferite de prospect aflam ca acesta reduce manifestarile si recurenta infectiilor cu: Enterococcus faecalis, Clostridium perfringens sau difficile, Helicobacter pylori, Campylobacter proteus, Escherichia coli, Salmonella, Yersinia, Haemophilus influenza, Klebsiella, Candida albicans, Lamblia (Giardia), Taenia, Toxoplasma, Trichinela, Toxocara, oxiuri, ascarizi...

In plus Adrehyll pentru adulti creste eficienta tratamentelor cu antibiotice si combate diareea acuta infectioasa si diareea severa.

Diosmectita din compozitia AdreHyll adulti ajuta la normalizarea tranzitului intestinal si la biosinteza vitaminelor din grupul B: B1, B2, B3, B5, B6 si incetineste tranzitul intestinal, pentru ca structura sa specifica ii confera proprietati de absorbtie a gazelor si de incetinire a tranzitului intestinal.

Mod de administrare AdreHyll pentru adulti: 2 - 3 plicuri pe zi (sau conform recomandarii medicului specialist ori a farmacistului).

Continutul unui plic se dizolva in 150 ml de apa.

Iar preturile... ei bine aceste sunt de bun simt. AdreHyll pentru copii, 5 plicuri costa pe site-ul producatorului 17 lei iar AdreHyll adulti are pretul de 22 lei 10 plicuri.

Asdar, parerea noastra este ca daca aveti de un un ajutor de nadejde in tratamentul diareei acute infectioase si severe atunci gama AdreHyll poate fi o solutie de luat in seama.