Păreri CICATRIDINA supozitoare hemoroizi Cicapro. Rezumat prospect, beneficii, cum se utilizează.

CICATRIDINA supozitoare, părerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre Cictaridină prospect, compoziție, contraindicații- Subiectivitate opinii 2,50; Obiectivitate comentarii 2,50.

1. Păreri Pro - 1,90

2. Păreri Contra- 0,60

3. Sentiment neutru - 2,50

Ce este Cicatridina supozitoare și pentru ce se folosește


Cicatridina supozitoare este un produs inovativ pentru vindecarea complexa a hemoroizilor, rupturilor anale, fisurilor anale, fistulelor perianale, criptitelor, proctitelor si altor boli proctologice.

Spre deosebire de alte produse, Cicatridina supozitoare accelerează procesul de regenerare si vindecare a țesutului, prelungește perioada dintre recidive si/sau elimina posibilitatea de a aparea o noua recidiva în caz de hemoroizi si fisuri.

Spre deosebire de alte produse, Cicatridina supozitoare se administreaza o data pe zi si asigura un tratament mai convenabil pentru pacient.
Pareri CICATRIDINA supozitoare hemoroizi

Cicatridina supozitoare ameliorează rapid disconfortul şi simptomele asociate cu hemoroizi și alte boli proctologice.

Utilizarea Cicatridinei supozitoare nu numai că ameliorează simptomele dar duce și la reepitelizarea și regenerarea (vindecare și recuperare) țesutului și este la aproximativ același preț cu produsele concurente.

O cutie de Cicatridina cu 10 supozitoare oferă zece zile de tratament spre deosebire de alte produse dintre care o cutie acoperă doar cinci zile de tratament.

Supozitoarele Cicatridina au efect datorat prezentei acidului hialuronic, o mucopolizaharida care este distribuita din abundenta in multe tesuturi ale corpului. 

Supozitoarele Cicatridina nu conțin corticosteroizi și anestezice locale, care pot da reacții adverse. Este demonstrat ca tratamentul îndelungat cu corticosteroizi locali poate duce la infecții de piele, atrofia pielii, hiperpigmentare și vene varicoase.

Compoziție CICATRIDINA supozitoare:
  • Hialuronat de sodiu 5mg
  • Extract de ulei de Centella Asiatica
  • Extract de ulei de Galbenele
  • Extract de ulei de Aloe Vera
  • Ulei esential din Arbore de Ceai
  • Gliceride semisintetice
  • BHT

Acidul hialuronic sub forma de sare de sodiu din compozitia Cicatridina supozitoare accelerează procesul de recuperare ale țesuturilor pielii si mucoasei si stimulează vindecarea rapida a țesutului, inhibând astfel inflamația.

Acidul hialuronic stimulează sinteza colagenului, susținând astfel elasticitatea vaselor sanguine si intareste peretii vaselor sanguine îmbunătățind circulatia sângelui la nivel local.

Mod de utilizare CICATRIDINA supozitoare

Indepartati supozitorul prin dezlipirea celor 2 folii pretaiate de pe blister si introduceti-l complet in anus.

Pentru o buna practica igienica , spalati-va pe mâini înainte si dupa utilizare dispozitivului medical .

Utilizati 1 supozitor  pe zi, sau conform prescripției medicului .

Durata utilizării depinde de evolutia simptomelor. Daca este necesar, supozitoarele Cicatridina pot fi utilizate pentru perioade lungi de timp.

Cicatridina supozitoare contrainidcații și efecte adeverse

Nu s-au evidențiat la dozele și durata recomandată a tratamentului.

Cicatridina Supozitoare are pretul de aproximativ 60 lei cutie cu 10 supozitoare pentru uz rectal de 2 gr.


MAI POTI CITI