Pareri DEVARICID Plus C comprimate picioare ușoare cu extract de castane. Rezumat prospect.

DEVARICID Plus C cu extract de castane, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri legate de: devaricid 1+1 gratis, a folosit cineva devaricid, durata tratament devaricid etc.

1. Păreri Favorabile - 2,00

2. Păreri Negative- 1,00

3. Sentiment neutru - 2,00

Conform informatiilor din prospect comprimatele de Devaricid Plus C cu extract de castane sustin functionarea normala a venelor, capilarelor si a vaselor limfatice.

Devaricid Plus C ajuta la restabilirea si mentinerea tonusului peretilor vasculari, reda functionalitatea si elasticitatea venelor si readuce la valori normale rezistenta si permeabilitatea capilarelor. 

DEVARICID Plus C pareri comprimate varice  cu extract de castane
Comprimatele de Devaricid Plus C cu extract de castane sunt utile persoanelor care resimt neplaceri determinate de functionarea defectuoasa a sistemului venos (senzatia de picioare grele, umflate,
dureri la nivelul gambelor) precum si acelora care au hem le provoaca dureri locale. 

Administrata impreuna bioflavonidele, vitamina C are o mai mare actiunea de sustinere a integritatii vaselor mici de asigurare a permeabilitatii normale a peretilor vaselor de sange.

Prin administrare concomitenta, vitamina C si hesperidina isi potenteaza reciproc actiunea, crescand astfel efectul de consolidare a peretilor vasculari.

Devaricid Plus C are in compozitie urmatoarele ingrediente:

➤Diosmina este un bioflavonoid natural derivat din hesperidina care poate fi izolata din diverse surse vegetale cel mai frecvent din portocale dulci. Diosmina este micronizata pentru o absorbtie buna si rapida in organism.
➤Extractul din seminte de Castan salbatic- (Aesculus hippocastanum) mentine elasticitatea venelor membrelor inferioare contribuie la mentinerea tonusului vaselor de sange si al peretilor vasculari intretinand in limite fiziologice circulatia venoasa de la acest nivel.
➤Rutozida este o glicoflavonoida care se regaseste in multe plante. Rutozida protejeaza acidul ascorbic (vitamina C) de oxidarea celor doua componente potentandu-si reciproc efectele.
➤Acerola (Malpighia glabra) cunoascuta si sub denumirea de “cireasa de Barbados” este originara din zona Caraibelor si renumita in intreaga lume pentru concentratia mare de vitamina C (contine de 30 de ori mai multa vitamina C decat lamaia) si aroma placuta. Vitamina C contribuie la formarea normala a vaselor de sange periferice. De asemenea vitamina C contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Mod de administrare DEVARICID Plus C cu extract de castane: cate un comprimat filmat de 2 ori pe zi, in timpul meselor.

La nevoie, atunci cand senzatiile neplacute cauzate de hemoroizi (in special durerile) sunt foarte intense, se pot utiliza cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, timp de 4 zile, scazand apoi la 2 comprimate de 2 ori pe zi, timp de 3 zile. 

Dupa aceste 7 zile se va continua cu cate un comprimat de 2 ori pe zi. 
 
Parerea noastra este ca daca suferiti de varice sau doriti sa va pastrati santatea picioarelor atunci puteti incerca Devaricid Plus C fara probleme atata timp cat nu sunteti alergici la nici una din ingredientele pe care acesta le contine. 

Tinand cont ca pretul  Devaricid Plus C cu extract de castane este destul de mic, din punctul nostru de vedere chiar merita incercat.


MAI POTI CITI