Pareri BICORSAN cortizon natural produs ayurvedic. Pret exagerat de mare.


BICORSAN, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3.

1. Pareri Pro - 1,5

2. Pareri Contra- 0,9

3. Sentiment neutru - 2,6

Conform informatiilor de pe site-ul distribuitorului (Centrul German DermaVital), Bicorsan are in compozitie un continut complex activ ayurvedic optimizat: tamaie, curcuma, ulei de in.

Bicorsan este promovat ca o noutate mondiala, avand la baza o reteta ayurvedica de sute de mii de ani transpusa prin tehnologia moderna – patentat pe puncte quantice.
bicorsan pareri forum cortizol natural german

Tamaia, curcuma si uleiul de in au un aport deosebit de reducere a inflamatiei iar prin actiunea punctelor quantice acest efect este marit.

Efectul de reducere a inflamatiei din Bicorsan face posibila o reducere sau eliminare a medicamentatiei analgetice sau corticosteroide.

Acidul boswellic (Boswelia serrata sau tamaia indiana) reduce selectiv sinteza leucotrienelor si intrerupe o intreaga cascada inflamatorie in organul bolnav, se produc efecte citostatice.

Topoizomerazele (enzimele responsabile pentru topologia ADN-ului) reduc refacerea celulelor maligne (apoptoza).

Tot pe site-ul Centrului German DermaVital gasim informatia referitoare la afectiunile unde Bicorsan da rezultate deosebite ale Bicorsanului (cateva exemple): artrita reumatoida; borelioza cronica; morbus bechterew; boli autoimune; morbus Crohn; colita ulceroasa; HIV-activeaza imunitatea; tratamente stomatologice; artrita psoriazica; inflamatii cronice; boli intestinale; colon iritabil; rezistenta la insulina; bronsita astmatica; sarkoidoza; tumoare sau edeme pe creier; tumori sani; tumori prostata; dureri de coloana vertebrala; arteroscleroza; paradontoza; multiple scleroze; alergii; urticarie; rinita alergica; eczeme; psoriazis; acnee.

Numarul mare de afectiuni pe care se presupune ca Bicorsan le trateaza ne face sa privim cu scepticism acest produs, mai ales daca tinem cont de indicatiile EMA si FDA privind evaluarea unor astfel de suplimente.

Iar pretul.. ei bine Bicorsan nu este deloc ieftin. Un flacon cu 60 de capsule de Bicorsan costa 210 lei.

Cum modul de administrare este de 3 capsule de Bicorsan zilnic impreuna cu mancarea, rezulta ca intr-o luna va trebui sa scoateti din buzunar 420 lei pentru doua flacoane. Ceea ce nu este accesibil, mai ales ca vorbim nu de un medicament ci de un supliment natural.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii