Pareri TASECTAN antidiareic bebelusi si copii. Informatii prospect.

TASECTAN plicuri, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5.

1. Pareri Pro - 1,8

2. Pareri Contra- 0,8

3. Sentiment neutru - 2,4

Potrivit prospectului Tasectan este un tratament sigur pentru bebelusii si copiii care sufera de diaree, actionand in mod eficient pentru a scurta durata episodului diareic.

Tasectan actioneaza imediat asupra simptomelor de diaree in cel mult 12 ore. Tasectan este un tratament complementar pentru rehidratarea organismului in timpul perioadelor in care cei mici se confrunta cu diareea.
pareri tasectan plicuri antidiareic opinii forumuri

Gelatina tanat din care este compus Tasectan nu este modificata la nivelul stomacului si actioneaza prin formarea unui film care protejeaza mucoasa intestinala, reducand frecventa si durata episoadelor diareice. 

Tasectan cuprinde in compozitie un complex acid de gelatina si acid tanic care actioneaza mecanic prin protejarea mucoasei intestinale inflamate, multumita abilitatii sale de a forma un film protector pe baza de proteine, mucoadeziv care completeaza mucoproteinele responsabile de localizarea inflamatiei si promoveaza precipitarea lor si eliminarea in fecale.

Gelatinatul tanat din care Tasectan este compus nu este alterat in stomac si actioneaza prin formarea unui film care protejeaza mucoasa intestinala, reducand frecventa si durata episoadelor diareice.

TASECTAN este disponibil in capsule pentru administrare la adulti si ca pulbere pentru uz pediatric.

Mod de administrare TASECTAN antidiareic bebelusi si copii: continutul un plic înainte de înghitire se toarna într-o ceasca de apa si se amesteca. Pulberea poate adauga, de asemenea, sucuri de fructe sau iaurt.
  • Copiii sub 3 ani: 1 plic la fiecare 6 ore, pâna când simptomele dispar. 
  • Pentru copiii de la 3 la 14 ani:. 1 sau 2 plicuri la fiecare 6 ore, pâna când simptomele dispar înainte utilizarea acestui dispozitiv medical la copii, discutati cu medicul dumneavoastra. 
Inainte de a incepe sa folositi acest produs nu este necesar sa consultati un profesionist din domeniul medical. Totusi, se recomanda consultul in caz de simptome severe sau persistente, sau cand exista indoieli cu privire la diagnostic, mai ales la copiii sub 3 ani si la persoanele in varsta,.

In caz de diaree la copiii cu varsta mai mica de 3 ani, mai ales cand sunt prezente si alte simptome, se recomanda consultarea unui profesionist din domeniul medical;

Este indicat consumul abundent de lichide, precum si masurile de regim alimentar normale folosite in tratamentul diareei (rehidratarea orala).

Pret Tasectan 20 plicuri aproximativ 45 lei in functie de farmacie si/sau eventualele promotii.