PHYTOLOGIST 15 pareri tratament refacerea densitatii capilare.

Sa ne creionam o parere despre PHYTOLOGIST 15 un tratament inovativ care conform prospectului este primul tratament absolut impotriva caderii parului dezvoltat de Laboratoarele Phytosolba ce actioneaza simultan in cele 15 procese biologice raspunzatoare de caderea parului si cresterea acestuia.

Opiniile de pe forumurile monitorizate sunt in general putine, si nu din cauza ca PHYTOLOGIST 15 ar fi un produs slab ci datorita pretului.

PHYTOLOGIST 15 Tratament Absolut 12 X 3.5 ml pret 309,43 lei in farmaciile Help Net. Asadar, nu multi isi permit sa cheltuie o suma atat de mare pentru sanatatea si frumuseatea parului lor.

Din cele cateva pareri despre PHYTOLOGIST 15 Tratament Absolut se poate trage concluzia ca acesta este eficient si chiar da rezultate.

Phyto este un brand de cosmetice, fondat in 1967 de catre stilistul si vizionarul francez - Patrick Alès. Phyto a reusit sa dezvolte produse, care combat eficient alopecia.
PHYTOLOGIST 15 pareri tratament caderea parului opinii forumuri

Dar oferta de produse este extinsa pentru a include si cosmetice pentru persoanele care sufera de matreata, scalp sensibil, iritat sau gras.

Tratamentul Phytologist 15 ofera o actiune complexa de incetinire a caderii parului si stimulare a cresterii si ingrosarii acestuia indiferent de cauza.

Formula are la baza un complex unic de 4 ingrediente active vegetale, a caror sinergie asigura refacerea densitatii capilare, stoparea caderii parului, si aparitia firelor noi de par.

Avand o textura lejera, un parfum delicat si proaspat, Phytologist 15 tratament absolut nu ingrasa parul, are eficacitate imediata si reface frumusetea capilara si stralucirea firului de par.

Cosmeticele Phyto nu au fost testate pe animale, iar in compozitia lor nu se gaseste niciun ingredient de origine animala, cu exceptia unor ingrediente ca oua, miere si ceara de albine.

De asemenea, Cosmeticele Phyto au fost trecute printr-o testare clinica riguroasa, efectuate in laboratoare de specialitate.

Tratamentul PHYTOLOGIST 15 este îmbogățit cu ingrediente naturale în proporție de 99%, printre care: extracte de cacao ce luptă împotriva micro-iritațiilor scalpului; gura-lupului de Baikal, ce acționează în vederea creșterii unui fir de păr mai gros; gențiană de India, care activează eficient creșterea părului și favorizează apariția de noi fire de păr; și celule stem de origine vegetală, ce protejează scalpul de agresori externi.

Parerea noastra este ca daca va permiteti puteti incerca tratamentul PHYTOLOGIST 15, daca va confruntati cu probleme legate de densitatea parului.