VENOLEN idrogel pareri gel circulatia picioarelor. Rezumat prospect.


Sa incercam sa ne facem o parere despre VENOLEN idrogel de la Pharmaline un produs care are efect emollient si calmant pronuntat, imbunatatind trofismul cutanat si crescand elasticitatea tesuturilor.

Formula speciala VENOLEN idrogel ofera prospetime, diminuand oboseala si senzatia de greutate in picioare.

Gelul VENOLEN isi bazeaza eficiacitatea pe formula pe baza de troxerutin, extract uscat de castan standardizat 20%, si glicozaminoglicani.

Troxerutin
este utilizat pentru tratamentul insuficienţei venoase cronice, tromboflebitei superficiale, sindromului posttromboflebitic, hemoroizilor, tratamentul profilactic şi curativ al varicelor, tratamentul durerii postfleboscleroză, tulburărilor circulaţiei sanguine periferice (fragilitate capilară, hematoame), edemelor şi durerii de origine traumatică.
VENOLEN idrogel pareri gel picioare usoare

Troxerutinul creşte tonusul pereţilor vasculari şi reduce permeabilitatea crescută a acestora. La nivelul ţesurilor perivasculare prezintă acţiune antiinflamatorie.

Troxevasin reduce edemele, îndepărtează durerea, ameliorează tulburările trofice ale insuficienţei venoase cronice.

Extractul de castan are un efect asupra tonusului venos ș i a ratei de filtrare capilară. Este utilizat la adulți și vârstnici pentru tratamentul insuficienț ei venoase cronice (IVC), caracterizată prin umflarea picioarelor, varice, o senzație de greutate, durere, oboseală, senzație de mâncărime, tensiune și crampe la nivelul gambelor.

Cand numarul sau activitatea condrocitelor se reduce si nu mai exista suficient colagen si glicozaminoglicani sau cand aceste substan­te sunt distruse de activitatea unor enzime, echilibrul intre formarea si distrugerea componentelor articula­tiei este perturbat, iar cartilajul se transforma dintr-o structura neteda si elastica intr-una neregulata si rigida.

Mod de aplicare VENOLEN idrogel Pharmaline: aplicati VENOLEN idrogel pe pielea intacta, masand delicat de jos in sus, pana la absorbtia totala, de 2-3 ori pe zi.

VENOLEN IDROGEL PHARMALINE are pretul de aproximativ 37,00 lei, tub 40ml.

Asdar, ca si concluzie, putem sopune ca VENIOLEN idrogel este un produs util in asigurarea unei circulatii sanguine periferice si tratamentul insuficienţei venoase, singura diferenta fata de alte produse asemanatoare fiind pretul si asocierea substantelor active din compozitie.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii