Chevalait pareri Lapte de IAPA capsule pretul imunitatii de fier. Rezumat prospect.

CHEVALAIT - 90 Capsule LAPTE de IAPA,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; acuratete 0,60.

1. Pareri Pro - 1,9

2. Pareri Contra- 0,8

3. Sentiment neutru - 2,3

CHEVALAIT capsule Bio cu LAPTE de IAPA isi bazeaza actiunea biologica si de intarire a sistemului imunitar a laptelui de iapa pe ponderea importanta a aminoacizilor esentiali si acizilor grasi polinesaturati.

Practica medicala a dovedit ca laptele de iapa poate fi utilizat cu succes in gastrite, colite, constipatii cronice, afectiuni hepatice acute sau cronicizate, inclusiv ciroza hepatica, boli ale pancreasului, afectiuni ale vaselor sanguine, dereglari de metabolism.
Pareri forum Chevalait Lapte de IAPA capsule

De asemenea, laptele de iapa se administreaza ca adjuvant in timpul chimioterapiei sau radioterapiei.

Conform prospectului  CHEVALAIT capsule Bio cu LAPTE de IAPA este un produs fabricat in Franta (Normandia) prin agricultura biologica. Toate produsele Chevalait sunt certificate Ecocert, Certipaq, Nature & Progres si de catre Ministerul Agriculturii din Franta,  conform standardelor internationale care urmaresc respectarea unor reguli stricte privind producerea, prelucrarea, transportul si comercializa- rea, dar mai ales utilizarea unor tehnologii curate, nepoluante, fara substante indezirabile.

In prezent produsele Chevalait pe baza de lapte de iapa se comercializeaza in peste 300 de magazine Bio din Franta, dar si in Belgia, Germania, Spania, Italia, iar acum si in Romania.

CHEVALAIT capsule Bio cu LAPTE de IAPA Ingrediente per capsula: 
  • lapte de iapa pulbere Bio, 100% naturala, obtinuta prin atomizare = 500 mg; 
  • capsula vegetala transparenta Organic Vcaps = 95 mg

Mod de administrare CHEVALAIT capsule Bio cu LAPTE de IAPA: 2-3 capsule de 2 ori/zi, inainte sau intre mese.

NU depasiti doza zilnica recomandata. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si al unui mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

CHEVALAIT capsule Bio cu LAPTE de IAPA Informatii nutritionale per 100g: Kcal=411, Kj=1736; acizi grasi 8,46% din care 24,4% acizi grasi polinesaturati, proteine 18,85%, glucide 64,6%

Mod de pastrare CHEVALAIT capsule Bio cu LAPTE de IAPA: la temperatura camerei, in loc uscat si racoros, ferit de umiditate si de razele directe ale soarelui

Informatii despre alergeni: CHEVALAIT capsule Bio cu LAPTE de IAPA NU contine arome artificiale, aditivi alimentari, emulgatori, conservanti. Componente naturale: proteine, cazeina, lactoza. Risc foarte scazut de alergii.

Chevalait Lapte de IAPA flacon cu 90 capsule de 595 mg, ℮ 53,55 g  pret pe site-ul distribuitorului oficial 85 lei.