CYSTIPHANE pareri comprimate pentru par si unghii fragile. Informatii prospect.

CYSTIPHANE comprimate,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 1,70

2. Pareri Negative- 0,70

3. Sentiment neutru - 2,60 (Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.)

Potrivit prospectului CYSTIPHANE comprimate este un supliment alimentar pe baza de L-cistina de origine vegetala, Vitamina B6 si Zinc conceput pentru par si unghii fragilizate, casante, devitalizate, moi si pentru a ajuta la conservarea fortelor si la protejarea lor contra agresiunilor externe.

Zincul din compozitia CYSTIPHANE contribuie in mod eficient la mentinerea sanatatii parului si unghiilor si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Parul isi va redobandi aspectul sanatos si va deveni mai dens, mai stralucitor, mai puternic.

Compozitie CYSTIPHANE comprimate (substante active):
  • L-cistina 
    CYSTIPHANE pareri comprimate Par subtire fragil
  • L-Arginina
  • Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)
  • Sulfat de zinc monohidrat

L-Cistina este un minoacid care contribuie la functionarea normala a fanerelor (par, unghii). Prin metabolizare, cistina elibereaza acid sulfuric, iar acesta reactioneaza cu alte substante, contribuind la detoxifierea organismului.

Vitamina B6 este o vitamina care contribuie la sinteza normala a cisteinei. Functia vitaminei B6 in organism este deosebit de diversa si complexa, fiind implicata in mai mult de 100 de reactii enzimatice. Vitamina B6 este necesara in cresterea si mentinerea a aproape tuturor structurilor organismului si in mai toate functiile organice.

Arginina este un agent vasodilatator care stimuleaza circulatia sangelui la nivel capilar

Zincul contribuie la mentinerea sanatatii parului si unghiilor, protejeaza contra stresului oxidativ

Mod de administrare CYSTIPHANE comprimate:

4 comprimate pe zi, in 1-2 prize in timpul meselor, in cure de 3 luni.

CYSTIPHANE este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

CYSTIPHANE cutie cu 120 comprimate are pretul de aproximativ 99 lei.