DEZARCIT pareri Aerosol spray ciuperca unghiilor. Informatii din prospect.

DEZARCIT aerosol spray,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; acuratete 0,69.

1. Pareri Pro - 1,8

2. Pareri Contra- 0,7

3. Sentiment neutru - 2,5

Conform informatiilor cuprinse in prospect, Dezarcit aerosol spray este destinat prevenirii micozelor si inflamatiilor de la nivelul picioarelor, ca si a fisurilor cutanate. Previne mirosurile neplacute.

Dezarcit spray se utilizeaza in scop profilactic profilactic dupa infectii fungice sau pentru prevenirea mirosurilor neplacute de la nivelul picioarelor sau din incaltaminte.

Compozitie Dezarcit spray per 1 ml aerosol:
  • Oleum Pini 10 mg, 
  • Oleum Menthae Piperitae 20 mg, 
    dezarcit spray pareri forum ciuperca unghiilor
  • Oleum Malaleuci 5 mg, 
  • Extractum Salviae 5 mg, 
  • Acidum Boricum 30 mg.
Acidul boric din compozitia Dezarcit spray este folosit ca un antiseptic usor pentru arsuri minore sau taieturi, fiind uneori utilizat în pansamente sau unguente, fiind un acid slab acesta inhiba cre?terea microorganismelor la suprafata pielii.

Acidul boric poate trata infectiile fungice, cum ar fi piciorul de atlet si ciuperca unghiilor si poate neutraliza, de asemenea, mirosul picioarelor.

Mod de utilizare Dezarcit spray:

Se agita flaconul si se indeparteaza capacul duzei.

Se tine spray-ul in pozitie verticala si se directioneaza duza spre partea inferioara a piciorului, se pulverizeaza lichidul, de la o distanta de aproximativ 20 de cm, prin presarea ferma a duzei.

Identic, se aplica intre degetele de la picioare. Se repeta la celalalt picior (prin presarea duzei o data se eliberaza 0,55 ml).

Se va utiliza de doua ori pe zi: dimineata si seara.

Pentru a preveni mirosul neplacut din incaltaminte, se pulverizeaza din Dezarcit in acelasi mod in interiorul pantofilor.

A se pastra la loc uscat. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Se pastreaza cu capac la temperatura camerei.

Spray-ul Dezarcit se va utiliza intr-o luna de la prima deschidere.

Pret in farmacii Dezarcit spray 20 ml aproximativ 14 lei.