ENHYDROL pareri forumuri plicuri hidratare pentru sugari si copii. Informatii din prospect.

ENHYDROL banana, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu recomand[ri cele mai bune saruri de  rehidratare pentru copii si sugari:

1. Păreri Pozitive - 0,60
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,42

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Enhydrol banana si pentru ce se utilizeaza


Conform informatiilor din prospect, Enhydrol banana este o solutie moderna de rehidratare orala care are compozitia special conceputa pentru sugari cu varsta mai mare de o saptamâna , copii si adulti.

Sarurile de rehidratare Enhydrol se folosesc pentru completarea aportului de apa si electroliti în stari care pot determina deshidratarea organismului.

Cand organismul pierde prea multe lichide, cand carenta nu este contrabalansata, vorbim despre deshidratare.
pareri Enhydrol banana opinii forumuri mamici

Concomitent se elimina pe diverse cai si o serie de electroliti serici, particule din fluxul sanguin care controleaza functiile vitale, dintre care de departe cel mai important este sodiul, urmat de potasiu, calciu, magneziu.

Fie ca sunt sub forma lichida, fie, cel mai des, de pulberi ce se combina cu apa fiarta si racita, produsele de rehidratare contin minerale, glucoza, dextrine, eventual diferite arome. Acestea plicuri de rehidratare orala ca scopuri refacerea echilibrului hidric si maximizarea absorbtiei de saruri deficitare.

Este important de semnalat ca, desi binevenite, solutiile de rehidratare NU trebuie administrate in mod abuziv.

Rehidratarea orala este recomandata de catre ghidurile internationale ca terapie de prima linie in tratamentul gastroenteritei acute, fiind eficienta la 90% dintre copii cu deshidratare de intensitate medie.

Enhydrol respecta in totalitate compozitia recomandata de ESPGHAN ( Societatea Europeana de Gastroenterologie, Hepatologie si Nutritie Pediatrica).

Fiecare pliculet de Enhydrol contine in compozitie:

  • Glucoza 3.96 g
  • Clorura de sodiu 0.35g
  • Clorura de potasiu 0.30 g
  • Citronat de sodiu 0.51 g
  • Pulbere naturala de banana 0.40 g

Mod de administrare ENHYDROL banana:

Continutul pliculetului se dizolva in 200 ml apa potabila (in apa fiarta si racita, pentru sugari).

Cantitatea de lichid in care se dizolva continutul pliculetului,trebuie sa fie respectata,pentru a se obtine concentratia optima de saruri,zahar si lichid in solutie.

Solutia preparata trebuie consumata imediat. La pacientii cu diaree insotita de gastroenterita se recomanda administrarea unei solutii racite de Enhydrol,la 4-8 grade C.

Pe o perioada de cel putin 4 ore administrati solutia cu lingurita sau treptat din biberon.

Dozarea exacta se recomanda de catre medic sau farmacist .

Daca dupa 4 ore de la administrarea solutiei simptomele de deshidratare persista ,poate fi reluata administrarea in perioada urmatoare 6-12 ore, in acelasi regim, ca si in cursul primelor 4 ore.

Modificarea dozei zilnice se face exclusiv la recomandarea medicului.

Pretul unei cutii de Enhydrol cu 10 plicuri este de aproximativ 23 lei.

MAI POTI CITI