FITOCARDIN pareri pretul ritmului cardiac normal. Rezumat prospect.

FITOCARDIN,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pro - 1,9

2. Pareri Contra- 0,7

3. Sentiment neutru - 2,4

Conform prospectului FITOCARDIN de la Rotta Natura este un supliment special creat pentru a asigura un ritm cardiac sanatos si pentru mentinerea tensiunii arteriale in parametri normali.

Fitocardin este un produs natural, cu efecte dovedite stiintific asupra aparatului cardio-vascular care prin compozitia sa unica are la baza traditia autohtona in folosirea paducelului, roinitei, talpa gastei si tehnologia moderna care permite extractia si dozarea exacta a principiilor bioactive.
pareri FITOCARDIN pretul ritmului cardiac normal

Extractele prezente in compozitia suplimentului Fitocardin sunt de 10 ori mai puternice decat planta in sine.

Compozitie Fitocardin conform prospectului:
  • Talpa Gastei (Leonurus cardiaca), herba, extract 10:1 - 140 mg.
  • Paducel (Crataegus pinnatifida), extract 10:1 din fructe cu 3% flavone - 120 mg.
  • Roinita (Melissa officinalis), herba extract 10:1 - 50 mg.

Extractul de Talpa Gastei (Leonurus cardiaca) are efecte de normalizare a ritmului cardiac si coronarodilatoare ce au ca rezultat reducerea tensiunii arteriale. Este de asemenea, un foarte bun tonic nervos. Talpa Gstei este in principal: sedativa, antispastica, vasodilatatoare, antiaritmica, antihipertensiva, cardiotonica si are actiune uterotonica.

Extractul de Paducel (Crataegus pinnatifida) contine o proportie foarte mare de substante active (flavone). Studiile clinice realizate cu paducel au subliniat beneficiile sale in suportul adus functionarii normale a inimii prin efectele sale de tonifiere a muschiului cardiac si prin imbunatatirea fluxului sangvin.

Extractul de Paducel are importante proprietati cardiotonice, vasodilatatoare coronariene, capilaroprotectoare, de crestere a vascularizatiei cerebrale, hipotensive, antioxidante, hipocolesterolemiante, usor sedative.

Extractul de Roinita aduce numeroase beneficii pentru sanatate: are efect sedativ, reglator psiho-emotional, stimulent al memoriei, antispastic, analgezic, stomahic, coleretic si colagog. Alunga depresiile, regleaza mecanismele sistemului nervos, influentand pozitiv toate procesele organismului care sunt afectate de stres, implicit si activitatea cardiaca.

Principalele beneficii ale suplimentului Fitocardin:

  • asigura suportul unui ritm cardiac normal
  • ajuta la mentinerea tensiunii arteriale in parametri normali
  • imbunatateste irigarea si oxigenarea muschiului cardiac
  • confera o stare de bine, calm si relaxare
  • contribuie la mentinerea in limite normale a nivelului de colesterol din sange
Mod de administrare: 1 capsula de Fitocardin de 2 ori pe zi.

ATENTIE! Fitocardin poate interactiona cu produse antiaritmice, antiagregant-plachetare si glicozide cardiotonice la administrare concomitenta. 

Contraindicat femeilor in timpul sarcinii si celor care alapteaza, copiilor, persoanelor cu afectiuni cardiovasculare in stadiu avansat de evolutie (cardiopatii vasculare, edeme cardiace).

Pretul unei cutii de Fitocardin 30 de capsule este de 14,5 lei pe siteu-ul producatorului.