GLUCOMETRE pareri: Manual ACCU-CHEK Performa Nano preturi de la 155 lei in framacii.

Manual ACCU-CHEK Performa Nano pe scurt Persoanele care sufera de diabet pot duce o viata activa normala, testandu-si regulat nivelurile glicemiei cu ajutorul glucometrelor si modificandu-si stilului de viata prin exercitii fizice si dieta adecvata.

Dispozitivele de masurare a glicemiei destinate automonitorizarii (glucometrele) trebuie sa ofere rezultate sigure, intr-o maniera ce poate fi usor utilizata de catre pacienti.

Accu-Chek Performa Nano este un glucometru de inalta performanta, dotat cu avertizari sonore pentru testarea inainte si dupa masa precum si cu remindere de testare la ore prestabilite, totul pentru a oferi un real support in  managementul diabetului zaharat.

Caracteristici tehnice glucometru ACCU-CHEK Performa Nano
 • Reminderele de test (pre si post-prandial sau la ore prestabilite) va vor ajuta sa monitorizati modul în care alimentele, exercitiile fizice si alte evenimente va pot influenta glicemia.
 • Display usor de citit, cu iluminare automata
 • Rezultat afisat in 5 secunde
  GLUCOMETRE pareri Manual Utilizare ACCU-CHEK Performa Nano
 • Dimensiune redusa a picaturii de sange necesara testarii – doar  0,6 µL
 • Media rezultatelor testelor din ultimele 7 -, 14 -, 30 – si 90 de zile
 • Remindere si marcaje pre si postprandiale (Hiperglicemia postprandiala este o insusire caracteristica a diabetului zaharat de tip 2 recent instalat)
 • Memorie extinsa, pentru 500 de valori
 • Indicatorul Hypo
 • Sistem de descarcare al datelor prin Infrarosu (daca ar fi fost prin bluetooth poate ca ar fi fost mai util)
De retinut ca glicemia normala la 1 ora dupa masa nu trebuie sa fie mai mare de 160 mg/dl si la doua ore dupa masa trebuie sa fie mai mica de 140 mg/dl.

Efectuarea unei testari a glicemiei cu ACCU-CHEK Performa Nano - instructiuni utilizare Inainte de a efectua prima dumneavoastra testare a sângelui, reglati corect glucometrul dumneavoastra.

Aveti nevoie de un glucometru, un test si un dispozitiv de întepare prevazut cu un ac.

1. Pregatiti dispozitivul dumneavoastra de intepare.

2. Spalati-va si uscati-va mâinile.

3. Introduceti un test în glucometru în directia sagetilor. Glucometrul porneste.

4. Asigurati-va ca numarul de cod de pe display coincide cu numarul de cod de pe flaconul cu teste. In cazul în care nu vedeti numarul de cod, scoateti testul si reintroduceti-l în glucometru.

5. Simbolurile unui test si al unei picaturi de sânge care clipeste apar pe display.

6. Efectuati cu dispozitivul dumneavoastra de întepare o întepatura în pulpa unui deget.

Esantioanele de sange recoltate din palma sunt echivalente cu sângele luat din pulpa degetului.

Pentru informatii detaliate privind felul în care se recolteaza sânge din palma, vedeti sectiunea despre Testarea din Zone Alternative, pasii 5 si 6.

7. Apasati-va usor degetul pentru a influenta fluxul sangvin. Aceasta va ajuta sa obtineti o picatura de sânge.

8. Atingeti cu picatura muchia frontala a zonei galbene de aplicare a testului. Nu puneti sânge pe partea de sus a testului. Cand vedeti clepsidra clipind, aveti suficient sange în test. Daca ati aplicat sânge, dar nu vedeti clipind, puteti sa aplicati sange suplimentar în decurs de 5 secunde.

9. Rezultatul dumneavoastra apare pe display.

Daca doriti sa marcati rezultatul masurarii pentru a servi drept indiciu asupra unor împrejurari deosebite, lasati testul în glucometru. Daca nu, aruncati testul folosit. Download Manual de utilizare PDF ACCU-CHEK Performa Nano