PARANIX pareri Sampon Contra Paduchilor. Informatii din prospect.

PARANIX,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; acuratete 0,61.

1. Pareri Pro - 1,7

2. Pareri Contra- 0,8

3. Sentiment neutru - 2,5

Potrivit prospectului Samponul Paranix are dubla actiune sufoca si in acelasi timp deshidrateaza paduchii de cap si ouale acestora.

Paranix este eficient si practic, pentru ca spala parul, indepartand in acelasi timp paduchii.

In plus, paduchii nu capata rezistenta la acest produs, pentru ca nu contine insecticid, lucru care il face sa ramana la fel de eficient pe tot parcursul utilizarii.

pareri forum paranix sampon paduchiCare sunt cauzele unei infectii cu paduchi? Ei bine, la oameni diferite specii de paduchi infesteaza scalpul, corpul si parul pubian. De regula acestia nu pot supravietui pentru perioade lungi de timp daca sunt inlaturati de pe gazda lor.

Pediculoza capului poate fi controlata prin folosirea de sampoane medicale sau detergenti speciali.

Paduchii adulti si nimfele pot supravietui in papuci pina la 10 zile, dar folosirea microundelor asupra papucilor introdusi intr-o punga din plastic ii distruge

Samponul Paranix contine in compozitie ulei mineral, parfum si agenti de spumare.

Mod de utilizare Paranix sampon contra paduchi: se aplica uniform, pe parul uscat, astfel incat sa acopere in intregime scalpul si parul. Se maseaza bine, insistand in zona cefei si in spatele urechilor.

Se lasa sa actioneze 10 minute, apoi se spala si se clateste bine parul cu apa. Inainte de uscarea parului, se foloseste pieptenele special anti-paduchi Paranix.

Tratamentul impotriva paduchilor de cap se repeta dupa o saptamana (7 zile), pentru a indeparta eventualele oua care ar fi putut ecloza intre timp.

Sunt suficiente 2 administrari ale samponului Paranix pentru a scapa de paduchi.

ATENTIE! Pentru a evita recontaminarea cu paduchi, este necesar sa fie verificati toti membrii familiei si sa urmeze tratament in acelasi timp toti aceia la care se observa prezenta paduchilor, in paralel cu schimbarea si spalarea asternuturilor, hainelor si prosoapelor si dezinfectarea obiectelor care au intrat in contact cu parul persoanelor contaminate.

Paranix Sampon Contra Paduchilor x 100 ml - Omega Pharma pret aproximativ 52 lei.