Pareri CICASILVER spray pentru vindecarea ranilor. Informatii prospect.

CICASILVER spray,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Pareri Pozitive - 1,70

2. Pareri Negative- 0,70

3. Sentiment neutru - 2,60 (Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.)

Potrivit prospectului CicaSilver Spray 125 ml este un dispozitiv medical – spray pudra cu Argint si Acid hialuronic – considerat a fi un ajutor eficient în vindecarea leziunilor cronice sau acute ale pielii.

CicaSilver Spray contine in compoztie o combinatie unica de Argint micronizat, Acid Hialuronic, Vitamina E, Ulei de migdale si Cloagen de Acacia si este recomandat a se utiliza locala pentru accelerarea vindecarii si prevenirea aparitiei cicatricilor pentru leziuni cutanate, zgårieturi, escoriatii, fisuri ale tegumentului, taieturi, plagi chirurgicale si arsuri localizate de gradul I si II – inclusiv arsuri solare.
pareri spray cicasilver rani si arsuri

Acidul Hialuronic, Vitamina E, Colagenul Acacia si Uleiul de migdale, prin proprietatile hidratante formeaza o pelicula protectoare - un sistem capabil sa hidrateze corect micromediul plagii pentru a asigura regenerarea pielii, sustinand astfel eficient procesele fiziologice de reparare a tesutului afectat.

În aceasta compozitie,  Argintul micronizat are efect activ împotriva unei game largi de bacterii, fungi si virusi, reduce frecventa schimbarii pansamentului prin efect conservant, scade semnificativ riscul contaminarii plagii cu MRSA (Staphylococcus aureus) si accelereaza vindecarea.

Principalele beneficii CicaSilver spray sunt:
  • stimuleaza si accelereaza procesul de repigmentare a tesutului depigmentat in urma arsurilor sau a altor leziuni ale pielii
  • stimuleaza si accelereaza regenerarea estetica a leziunilor pielii
  • prin aplicare stimuleaza si accelereaza vindecarea estetica a: arsurilor - inclusiv a arsurilor solare, taieturilor, ulceratiilor, escoriatiilor, escarelor, plagilor post chirurgicale
  • leziunilor accidentale ale pielii
  • prin aplicare pe rana are efect calmant
  • prin aplicare pe rana protejeaza impotriva agentilor patogeni
  • prin aplicarea pe rani determina regenerarea tesutului lezat  si minimizeaza aparitia cicatricilor post-vindecare

Mod de utilizare spray CicaSilver:

Se agita bine flaconul spray-ului pentru ca bila din interior sa omogenizeze continutul (în timpul agitarii se va auzi sunetul bilei);

Se va pulveriza continutul pe rana de la o distanta de aproximativ 15 – 20 centimetri.

CicaSilver Spray 125 ml pret aproximativ 44 lei.