Pareri ASEA supliment cu Molecule de Semnalizare REDOX pretul sistemului imunitar sanatos.

Conform prospectului ASEA parerea este ca e un  supliment alimentar protejat de 32 de patente de inventie care are rezultate exceptionale in peste 150 de boli grave.

Parerea despre ASEA este ca reprezinta cea mai importanta descoperire in domeniul sanatatii din ultima perioada.

Amestecul de molecule de semnalizare REDOX din ASEA nu produce iritatii, inflamatii de nici un fel la contactul direct.

ASEA aduce corpului un dublu beneficiu:

a) Odata ASEA cu molecule de semnalizare REDOX  potenteaza efectul antioxidantilor, de care celula are nevoie pentru a fi protejata si a se detoxifia

b) Pe de alta parte, moleculele de semnalizare REDOX din ASEA permit o detectare mai eficienta a celulelor aflate in suferinta si o reparare sau inlocuire mai eficienta a acestora.

1. ASEA imbunatateste sistemul imunitar

2. ASEA sustine activitatea vitala a comunicarii celulare
opinii prospect asea indicatii contraindicatii pret
Pareri prospect ASEA REDOX

3. Stimuleaza eficienta antioxidantilor corpului cu 500%

4. ASEA este prima si singura sursa cu molecule de semnalizare REDOX din afara corpului.

5. Protejeaza impotriva radicalilor liberi.

6. ASEA este o sursa naturala de energie si concentrare mentala. ASEA este produs care contine miliarde de miliarde de molecule de semnalizare Redox intr-o solutie salina neutra, aceleasi molecule de semnalizare care exista in mod natural in corp.

Functia de semnalizare Redox este esentiala vietii. Moleculele de semnalizare Redox sunt create in fiecare celula a corpului si sunt esentiale pentru existenta si buna functionare a sistemului imunitare si a mecanismelor de regenerare celulara.

Moleculele de semnalizare Redox sunt vitale pentru sanatatea celulara, insa incepand cu varsta de 12 ani ele incep sa fie produse in cantitati din ce in ce mai mici.

Aici este zona in care intervine ASEA, care este in acest moment singura sursa de suplimentare a cantitatii de molecule de Semnalizare REDOX din organism.

Organismul uman contine în jur de 75 de mii de miliarde de celule, iar fiecare celula contine mitocondrii, al caror principal rol este de a produce energia necesara tuturor proceselor care au loc la nivelul respectivei celule.

Din aceleasi reactii care produc energia necesara celulelor, mai rezulta si asa numitele molecule de semnalizare redox. ASEA nu este un medicament, nu vindeca anumite boli, ci ajunge în toate celulele care nu functioneaza corespunzator si le reface functia sau le face sa fie inlocuite cu celule sanatoase.

De aceea ASEA cu molecule de semnalizare REDOX si-a dovedi eficienta in Miastenia gravis, Fibroza chistica si Psoriazis.

Mod de Mod de administrare: 60 ml de 2 ori pe zi, dimineata si seara, pe stomacul gol. Se pot mânca sau bea alte lichide doar dupa aproximativ 20 de minute.

Se pot mânca sau bea alte lichide doar dupa aproximativ 20 de minute.

ATENTIE! La pacientii cu hipertensiune arteriala, ciroza, insuficienta cardiaca sau la persoanele n varsta,  se va începe administrarea de ASEA cu 20 ml de 2 ori pe zi, dozele crescându-se treptat pana la doza uzuala de 120 ml pe zi, monitorizandu-se cu atentie valorile tensiunii arteriale.

Asteptam parerile voastre despre ASEA suplimentul cu Molecule de Semnalizare Redox. Acestea au fost cateva informatii utile despre molecule redox asea, redox signaling molecule si redox molecules.