Pareri BONILASH Sprancene cresterea sprancenelor. Rezumat prospect.

Nestle Zdrovit Bonilash Sprancene,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4.

1. Pareri Pro - 1,9

2. Pareri Contra- 0,8

3. Sentiment neutru - 2,3

Dupa succesul avut cu Bonilash, Zdrovit aduce pe piata BONILASH Sprancene. Daca Bonilash ser pentru gene este un produs revolutionar care ajuta la cresterea genelor si care conform studiilor efectuate, rezultatele obtinute atesta sigurata si performantele serului pentru gene, Zdrovit Bonilash Sprancene stimuleaza cresterea si îndesirea sprâncenelor.
pareri bonilash sprancene zdorvit opinii forum

BONILASH Spranece de la Zdrovit confera profunzime culorii naturale a sprancenelor, previne caderea excesiva a sprâncenelor, hraneste, hidrateaza si regenereaza sprancenele.

Efectele vizibile apar dupa doar 12 saptamani de la începutul utilizarii serului Bonilash Sprancene. La încheierea tratamentului complet, în urma utilizarii regulate a produsului, sprâncenele vor fi mai dese, mai groase si mai definite.

Compozitie BONILASH Sprancene:
  • Bimatoprost – stimuleaza cresterea si îndesirea parului
  • Widelash™ - un complex inovator, întareste parul, reface structura parului, accelereaza cresterea
  • Complex de 11 ingrediente naturale – îmbunatatesc circulattia sanguina, reducând caderea parului
  • Biotina
Complexul natural din 11 plante din compozitia Bonilash Spracene, caracteristic pentru medicina Orientului Îndepartat (Angelica dahurica, Angelica gigas, Camellia sinensis, Capsicum annuum, Lithospermum erythrorhizon, Lycium chinense, Morus alba, Pinus palustris, Polygonum multiflorum, Rubus coreanus, Sophora flavescens) îmbunatateste circulatia sanguina, reducând caderea parului si stimulând cresterea acestuia.

Vitamina B7 sau Biotina este de asemenea implicata în reactii biochimice multiple, cum ar fi metabolismul niacinei, degradarea aminoacizilor, formarea purinei (producerea acizilor nucleici) si interactioneaza cu histone prin intermediul biotinil-transferazei. Biotina are rol de protectie a pielii si parului (încetineste procesul de albire), având actiune sinergica cu vitaminele A, B2 si B6.

Bonilash este un ser eficient pentru stimularea cresterii sprâncenelor, modul sau de utilizare este usoara si confortabil.

Cu o textura placuta si lejera, serul Bonilash sprancene se distribuie usor pe piele si are o absorbtie adecvata.
Serul Bonilash sprancene se utilizeaza seara dupa demachiere, pe pielea curata si uscata, folosind aplicatorul.

Se aplica dinspre interiroul catre exteriorul sprâncenelor sau pe zonele care necesita îngrijire.

ATENTIONARI utilizare Bonilash Sprancene

A nu se folosi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

În caz de afectiuni cronice ale ochiului, înainte de aplicare, se va consulta medicul specialist.

A nu se aplica pe pielea iritata sau deteriorata.

Pretul unui tub de 3ml Zdrovit BONILASH Sprancene este in farmaciile 148 lei.