Pareri CICATRI 3 Capsule Hemoroizi si Varice. Rezumat prospect.

CICATRI 3 Capsule,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; acuratete 0,61.

1. Pareri Pro - 1,8

2. Pareri Contra- 0,6

3. Sentiment neutru - 2,6

Conform prospectului Cicatri 3 de la Cicapro contine in compozitie ingrediente de înalta calitate care contribuie la îmbunatatirea tonusului venos si a circulatiei sanguine.

Pentru un rezultat rapid si durabil este indicat a se combina Cicatri 3 cu Cicatridina supozitoare în caz de hemoroizi.

Capsulele de Cicatri 3 se pot utiliza in urmatoarele situatii:
Pareri CICATRI 3 Capsule Forum Hemoroizi si Varice
  • în cazul vaselor de sânge dilatate din regiunea anala si perianala – vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sânge.
  • pentru o buna circulatie a sângelui în venele de la nivelul membrelor inferioare (activitatea diosminei).
  • pentru un efect mai rapid si durabil in combinatie cu actiunea locala si sistemica a supozitoarelor de Cicatridina
  • pentru a asigura o mai buna elasticitate a peretilor venelor.

Substante active compozitie Cicatri 3 capsule:
  • extract uscat de Boswellia serrata;
  • extract uscat de Galbenele;
  • fractia de flavonoizi (diosmina si hesperidina).
Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sânge. Vitamina C contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. Vitamina C este un antioxidant puternic, care impiedica actiunea radicalilor liberi (compusi rezultati in urma proceselor de oxidare, dar si ca urmare a contactului cu agenti sau substante poluante) asupra organismului. 

Extractul de Boswellia serratta este folosit în mod traditional în medicina ayurvedica antica. Efectul lui se datoreaza în principal inhibarii enzimei 5 lipoxigenaza care are un rol important în procesul inflamatiei. Cercetarile recente au aratat ca actiunile antiinflamatorii ale extractului de Boswelia pot intrece chiar tratamentul medicamentos, având un spectru mai larg de actiuni care influenteaza o gama mult mai larga de inflamatii si fiind mult mai sigura.

Extractul de Gălbenele conține trei esteri terpene și carotenoizi cu funcție biologică importantă.

Fracțiunile de flavonoizi diosmină și hesperidină din compozitia Cicatri 3 sunt ingredientele cele mai des utilizate pentru a asigura o bună funcționare și elasticitate a sistemul venos.

Mod de administrare Cicatri 3: 1-3 capsule pe zi, administrate cu o cantitate suficienta de lichide. 

Durata administrarii Cicatri 3: pentru un efect optim, se recomanda ca produsul sa fie administrat pe o perioada de 3-6 luni. 

Contraindicatii Cicatri 3: este interzisa administrarea la copii mai mici de 6 ani, femei însarcinate sau care alapteaza si la persoane cu hipersensibilitate la oricare din componentele produsului. 

Pret Cicatri 3 36 capsule aproximativ 50 lei.