Pareri DEFLOGO antiinflamator natural cu superoxid dismutaza. Rezumat prospect.

DEFLOGO,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 1,70

2. Pareri Negative- 0,70

3. Sentiment neutru - 2,60 (Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.)

Potrivit prospectului DEFLOGO este un supliment alimentar care contine in compozitie bromelaina, SOD (superoxid dismutaza),Vitamina D care impreuna actioneaza sinergic in tratamentul edemelor de cauza inflamatorie a proceselor inflamatorii, ale afectiunilor traumatice dureroase.

DEFLOGO comprimate si-a dovedit eficienta in tratamentul tuturor tipurile de contuzii si leziuni musculare, traumatisme osteo-articulare si recuperare dupa interventii chirurgicale

Datorita ingredientelor din compoztie, DEFLOGO contribuie la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului.
Pareri DEFLOGO antiinflamator natural cu bromelain

SOD si Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Extractul de Ananas contribuie la drenajul fluidelor organismului – actiune antiedematoasa - si favorizeaza functionarea in parametri fiziologici a microcirculatiei.

DEFLOGO rezumatul caracteristicilor
  • Acelereaza procesele care reduc inflamatia si edemele
  • Accelereaza vindecarea dupa interventii chirurgicale
  • Accelereaza recuperarea musculara dupa traumatisme sau eforturi fizice
  • Bromelaina are actiune proteolitica
  • Creste drenajul edemelor si fluxul proteic in sistemul limfatic
  • Contribuie la restaurarea permeabilitatii vasculare normale
  • Stimuleaza activarea mecanismelor de fibrinoliza
  • SOD are actiune antioxidanta
  • Vitamina D moduleaza raspunsul inflamator

Compozitie DEFLOGO (conform prospectului):

Bromelaina (din Ananas/Ananas comosus; maltodextrina), celuloza microcristalina si stearat de magneziu vegetal (agenti de incarcare), extract concentrat (maltodextrina) din fructe de Ananas (Ananas comosus), maltodextrina si fosfat dicalcic dibazic dihidrat (agenti de incarcare), SOD/superoxid-dismutaza 14000 IU/g (din fructe de Pepene-galben/Cucumis melo; ulei vegetal), SepifilmTM LP 030 (agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, celuloza microcristalina, acid stearic vegetal), SepisperseTM Dry Yellow R (agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, celuloza microcristalina, riboflavina), stearat de magneziu vegetal si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti), vitamina D3 (colecalciferol, amidon modificat, triglicerine cu catena medie, DL-alfa tocoferol, ascorbat de sodiu, dioxid de siliciu), shellac (agent de glazurare), dioxid de titan (colorant), talc (agent de ingrosare), ceara carnauba (agent de glazurare), oxid rosu de fier (colorant)
Cutie cu 20 comprimate gastrorezistente a 270 mg/comprimat.

Mod de administrare DEFLOGO: 1-2 comprimate pe zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Inghititi comprimatul intreg cu destula apa.

Pret promotional DEFLOGO 20 comprimate gastrorezistente per cutie, 2+1 103 lei