Pareri Dermato-cosmeticele si Ingrijirea antirid. Se poate incetini vizibil imbatranirea tenului.

Dermato-cosmeticele sunt recomandate de catre specialistii in domeniu pentru orice tip de ten, chiar si cel sensibil, intolerant, datorita faptului ca sunt hipoalergenice si testate sub control dermatologic.

Parerea generala a dermatologilor este ca intotdeauna conteaza foarte mult despre ce problema este vorba, dar, in general, tratarea unei probleme si, mai ales, mentinerea rezultatelor obtinute dupa utilizarea indelungata a unui produs, necesita o rutina de ingrijire.

O rutina completa are trei etape esentiale: curatare, fortifiere si ingrijire specifica. Nu trebuie uitat insa si machiajul, pacientii care folosesc fond de ten trebuie sa aleaga un produs dermatocosmetic in concordanta cu tipul lor de ten.

Produsul indispensabil pentru o femeie indiferent de locul in care se afla (acasa, la birou, in vacanta) poate fi cu usurinta apa termala datorita multiplelor beneficii: calmare, improspatare, hidratare, regenerare, fortifiere si, nu in ultimul rând, fixarea machiajului.
Pareri Dermato cosmetice pentru antirid

Odata cu inaintarea in vârsta, organismul sufera procesul de imbatrânire, iar pielea este organul care exprima cel mai bine acest proces.

„Varsta biologica“ reprezinta un cumul de factori ce reflecta gradul de imbatrânire al pielii.

Mai precis, datorita acestei „vârste biologice“, doi pacienti cu aceeasi vârsta pot arata foarte diferit.

Aceasta „vârsta biologica“ este influentata de modul de ingrijire al pielii inca din tinerete, dar si de factori precum: raport activitate/oboseala, particularitati alimentare, activitatea fizica.

Indiferent de „vârsta biologica“ a pacientului, rutina de ingrijire trebuie adaptata la semnele de imbatrânire corespunzatoare fiecarei etape:
  • 30+ (aparitia celor trei tipuri de riduri: embrionare, imprimate si reversibile), 
  • 40+ (riduri profunde, pierderea fermitatii) 
  • 50+ (lasarea conturului fetei, pierderea densitatii manifestate la menopauza).

Din pacate, procesul de imbatrânire nu este complet reversibil, dar cu o ingrijire adecvata inca de la primele semne se poate incetini vizibil acest proces al pielii.

Exista câteva reguli simple care ofera rezultate evidente si de lunga durata: o alimentatie sanatoasa, hidratare adecvata, miscare in mod regulat, renuntare la fumat (daca este cazul), evitarea expunerii la soare fara protectie.

La fel de importanta in reducerea ridurilor este si ingrijirea pielii. Pentru rezultate optime este recomandat sa se foloseasca produse adecvate fiecarei zone a fetei: crema antirid de fata si crema antirid pentru conturul ochilor, de doua ori pe zi