Pareri DIFEBIOM LUTEINA gama nou suplimente vedere. Rezumat prospecte.

Sa ne facem o parere despre DIFEBIOM noua gama de suplimente pentru mentinerea sanatatii ochilor de la Biofarm.

Potrivit informatiilor din prospecte, aflam ca Dibefiom este un produs care combate efectele nocive ale activitatilor care suprasolicita vederea (privit indelungat la televizor sau calculator), ale expunerii la lumina intensa, mediu poluat, fumat, consum de alcool.

Luteina este o vitamina carotenoida, un antioxidant natural extrem de important pentru mentinerea unei vederi sanatoase.

Exista dovezi concrete  care arata ca aceasta substanta protejeaza globul ocular impotriva obirii, dar totodata, scade si riscul de dezvoltare a cataractei. (vezi Associations between age-related nuclear cataract and lutein and zeaxanthin in the diet and serum in the Carotenoids in the Age-Related Eye Disease Study, an Ancillary Study of the Women's Health Initiative.)

Gama Difebiom Biofarm este formata din:
pareri forum difebiom luteina biofarm

  • Difebiom Luteina * 30 comprimate filmate
  • Difebiom Luteina * 60 comprimate filmate
  • Difebiom Luteina + Omega 3
  • Difebiom Luteina Forte
  • Difebiom Luteina+Ginkgo

Difebiom Luteina si Omega 3 intarzie aparitia si incetineste evolutia degenerescentei maculare. Imbunatateste si stabilizeaza functia retinei si a sensibilitatii vizuale.

Acizii grasi Omega 3 din compozitie imbunatatesc acuitatea vizuala si potenteaza rata de absorbtie a luteinei si zeaxantinei.

Difebiom Luteina+Ginkgo este o formula special creata pentru mentinerea vederii normale, care contine ingrediente recunoscute pentru efectele benefice asupra sanatatii ochilor.

Sustine sanatatea oculara, fiind recomandat ca tratament adjuvant in caz de circulatie sanguina deficitara la nivel retinian (pentru protejarea sistemului vascular retinian) – pentru diabetici, hipertensivi si retinopatie vasculara.

Mod de administrare:

Difebiom Luteina - Cate 1 comprimat de 1-2 ori pe zi. Comprimatele se vor administra dupa masa, cu putina apa. Se poate utiliza pe termen lung (durata recomandata pentru utilizare neintrerupta este de 12 luni).

Difebiom Luteina + Omega 3 - 1 capsula pe zi, inghitita cu apa, in timpul mesei.

Difebiom Luteina Forte - Adulti si adolescenti: câte 1 capsula de 1-2 ori pe zi. Capsulele se vor administra dupa masa, cu putina apa. Se poate utiliza pe termen lung (durata recomandata pentru utilizare neîntrerupta este de 12 luni).

Difebiom Luteina+Ginkgo - Adulti si adolescenti: câte 1 capsula de 1-2 ori pe zi. Capsulele se vor administra dupa masa, cu putina apa. Se poate utiliza pe termen lung (durata recomandata pentru utilizare neîntrerupta este de 12 luni).

Parerea noastra este ca gama de produse DIFEBIOM luteina de la Biofarm reprezinta o alternativa execelenta la alta suplimente existente pe piata, mai ales ca preturile sunt competitive.

Difebiom Luteina + Omega 3 are pret - 35.00 lei
Difebiom Luteina+Ginkgo pret - 31.61 lei
Difebiom Luteina Forte pret 41.42 lei 

Preturile sunt cele din magazinul online Biofarm.