Pareri GEMODERIVAT Muguri de tei argintiu Dacia Plant.

Sa ne facem o parere despre un GEMODERIVAT pentru combaterea spasmelor intestinale pe baza de muguri de tei argintiu.

Conform prospectului Gemoderivat-ul  Muguri de tei argintiu de la producatorul Dacia Plant este indicat in reducerea tensiunilor psihice si armonizarea starii psiho-emotionale.

Ajuta la protejarea organismului împotriva stresului, contribuind la functionarea normala a aparatului cardio-vascular.

Gemoderivat-ul  muguri de tei argintiu  este eficient in combaterea spasmelor intestinale si in combaterea crampelor musculare datorate deficitului de calciu si magneziu.

Gemoterapia este o metoda bioterapica ce utilizeaza extractele obtinute din tesuturi vegetale embrionare proaspete: muguri, amenti, mladite, radicele, scoarta interna a radacinii sau scoarta de pe ramuri tinere, seva sau seminte.

pareri GEMODERIVAT Muguri de tei argintiu forum Dacia Plant
GEMODERIVAT Muguri de tei argintiu Prospect
Hormonii vegetali de crestere din aceste tesuturi, cum sunt auxinele si gibberelinele, stimuleaza detoxifierea celulara prin eliminarea produsilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de aparare al organismului si a complexelor autoimune care afecteaza negativ functia celulara.

Gemoderivatele nu prezinta în general reactii adverse sau contraindicatii si se administreaza în picaturi diluate în putina apa.

Mod de Administrare GEMODERIVAT Muguri de tei argintiu Dacia Plant
  • Adulti si tineri peste 15 ani: câte 1ml de solutie adaugat la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
  • Copii între 7 si 14 ani: câte 0,3-0,6ml de solutie adaugati la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, în functie de vârsta si greutate.
  • Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului.

In cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o data pe zi. Durata administrarii poate varia între 1-3 luni de zile.

Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza..

Precautii in administrare GEMODERIVAT Muguri de tei argintiu Dacia Plant
  • În sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.
  • Datorita continutului de alcool, se recomanda prudenta la administrarea în: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica.
Contraindicatii GEMODERIVAT Muguri de tei argintiu Dacia Plant Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice etc) care nu permit consumul de alcool

Pret GEMODERIVAT Muguri de tei argintiu Dacia Plant aproximativ 15 lei

 Asteptam parerile voastre despre Gemoderivatul pentru armonizarea starii psiho-emotional din Muguri de tei argintiu Dacia Plant.