Pareri HERPACTIV Oral Gel herpes. Informatii prospect.

HERPACTIV Oral Gel,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pro - 1,7

2. Pareri Contra- 0,7

3. Sentiment neutru - 2,6

Conform prospectului HERPactiv oral este o inovatie in vindecarea rapida a leziunilor deschise din herpesul oral, in doar 3 zile.

Este prima combinatie de 2 complexe active care actioneaza pe leziunea herpetica deschisa. Pana in prezent, tratamentele existente actionau numai inainte de aparitia leziunii deschise (inainte de aparitia veziculelor), dupa aceasta etapa nu mai aveau niciun efect.
pareri gel herpactiv oral herpes

HERPactiv oral este singura solutie care actioneaza pe veziculele sparte, dureroase din herpesul oral. Reduce rapid durerea, pruritul, senzatia de arsura de la prima aplicare, in maxim 5 minute. 

Impiedica propagarea infectiei herpetice in celulele sanatoase. 

Vindeca rapid leziunile deschise, in numai 3 zile. Este produs natural 100%, fara efecte secundare.

Datorita vascozitatii sale,Herpactiv Genital formeaza la nivelul mucoasei sau al leziunii un film osmotiv activ, care elimina lichidul din leziune.

Eliminarea lichidului catre exterior ajuta la curatarea leziunii de impuritatile din mucoasa (resturi celulare, particule bacteriene si virale, celule moarte si alte impuritati).

Aceasta hidratare a mucoase sau a leziunii asigura protectia impotriva mancarimii si iritatiilor.

Compoziţie HERPACTIV Oral
  • glicerol, 
  • miere, 
  • apă, 
  • extract din sâmburi de struguri, 
  • extract din frunze de ceai verde, 
  • extract din fructe de soc

Recomandări de utilizare: Destinat doar utilizării locale. Îndepărtaţi capacul tubului şi aplicaţi 3-4 picături Herpactiv oral direct pe herpes. 

A se folosi de 3-4 ori pe zi, până la vindecarea completă. Închideţi bine capacul după fiecare utilizare. 

Precauţii in utilizare: Spălaţi-vă pe mâini înainte de fiecare utilizare. Acest produs este destinat utilizării locale şi nu trebuie înghiţit. 

Nu atingeţi leziunea cu vârful aplicatorului în timpul utilizării. 

Nu utilizaţi Herpactiv oral în caz de sensibilitate sau alergie la una din componentele produsului, dacă urmaţi deja un tratament pentru herpes oral sau dacă simptomele persistă. 

Herpesul este un virus transmisibil şi de aceea se recomandă să luaţi toate măsurile de precauţie necesare pentru a evita riscurile de contaminare, în special prin contact. 

Adresaţi-vă medicului sau farmacistului dacă nu apare nicio îmbunătăţire după 7 zile de utilizare a gelului Herpactiv oral. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. A se păstra la temperatura camerei. 

Nu utilizaţi produsul dacă tubul este deteriorat. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj sau după 30 de zile de la deschiderea tubului.

Efecte secundare: Herpactiv oral nu are efecte nedorite cunoscute până în prezent şi nu este periculos dacă este înghitit.

Herpactiv Oral tub Gel 6 ml are pretul de aproximativ 21 lei, in functie de farmacie si eventualele promotii.