Pareri HIBISTAD Forte pentru sanatatea tractului urinar. Rezumat prospect.

HIBISTAD Forte de la Stada,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,3; Obiectivitate comentarii 2,7; Acuratete 0,60.

1. Pareri Pro - 1,90

2. Pareri Contra- 0,80

3. Sentiment neutru - 2,30

Conform informatiilor din prospect HIBISTAD Forte amelioreaza si confortul si diminueaza sensibilitatea tractului urinar, mai ales la persoanele care au dezvoltat o hipersensibilitate a cailor urinare ca urmare a disfunctiilor manifestate la acest nivel.

HIBISTAD Forte este recomandat pentru mentinerea sanatatii cailor urinare.

De mentionat ca HIBISTAD Forte este Castigator al premiului Vita Food Awards 2012, pentru cel mai inovativ principiu activ intr-un supliment alimentar.
Pareri HIBISTAD Forte opinii forumuri infectii urinare

HIBISTAD Forte este indicat a se administra in urmatoarele cazuri:
  • Persoanelor care acuza episoade repetate de infectii ale tractului urinar, pentru prevenirea recurentei
  • Persoanelor care au nevoie de un tratament natural si sigur pentru mentinerea sanatatii sistemului urinar
  • Persoanelor care acuza simptome specifice ( usturime, urinari frecvente, durere in timpul mictiunii, etc) ca si terapie adjuvanta a infectiilor de tract urinar

HIBISTAD Forte isi bazeaza eficacitatea pe Extractul brevetat ElliRose un Extract standardizat din flori de Hibiscus sabdariffa, o planta medicinala cu proprietati benefice uimitoare.

Sa nu uitam ca ceaiul din frunze de Hibiscus sabdariffa sau nalba africana este un bun remediu si impotriva hipertensiunii, deoarece contine anumite substante ce influenteaza antioxidantii sa anihileze mai usor radicalii liberi.

Cum actioneaza Hibistad Forte? Ei bine, extractul brevetat ElliRose acidifica urina, de la pH 7,5-8 la pH 5,6 si impiedica astfel dezvoltarea agentilor patogeni, impiedica aderarea microbilor de peretii tractului urinar, avand astfel un efect bacteriostatic.

ElliRose  exercita totodata si un efect bactericid printr-un mecanism similar antibioticului (cloramfenicolul) - dar fara efectele secundare ale acestuia

Intr-un cuvant HIBISTAD Forte amelioreaza astfel toate simptomele deranjante specifice unui episod de infectie urinara – durere, usturime, nevoia frecventa de a urina.

Ca si contraindicatii ale HIBISTAD Forte, acesta NU ar trebui administrat in caz de hipersensibilitate la unul dintre ingredientele folosite in compozitia lui.