Pareri Lacalut Aktiv pasta de dinti medicinala impotriva sangerarilor gingivale.

Lacalut Aktiv,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pro - 1,70

2. Pareri Contra- 0,80

3. Sentiment neutru - 2,50

Potrivit informatiilor din prospect pasta de dinti Lacalut Aktiv ajuta la prevenirea aparitia pungilor parodontale si reprezinta un tratament profilactic contra parodontozei, responsabila pentru resorbatia osoasa, mobilitatea dentara si pierderea dintilor.

In ultimul timp boala parodontala ocupa din ce in ce mai mult un loc de frunte in patologia cavitatii bucale, iar principala cauza este placa bacteriana si, implicit, igiena necorespunzatoare.
Pareri Lacalut Aktiv pasta de dinti medicinala parodontoza

Inrosirea, tumefierea, sangerarea si durerile gingivale reprezinta semne de imbolnavire parodontala.

Daca acestea sunt neglijate si tratamentul de specialitate nu se instituie la timp, simpla gingivita poate evolua intr-un mod rapid sau cronic sa intereseze si parodontiul profund.

Aceasta inseamna in principal:
  • reactie gingivala;
  • mobilitate dentara si posibilitatea avulsiei dintilor;

De aceea de la primele semne de imbolnavire trebuie luata masuri. Iar printre aceste masuri se numara utilizarea tasta de dinti Lacalut Aktiv care are efect terapeutic si curativ impotriva afectiunilor parodontale.

Lacalut Aktiv este o pasta de dinti medicinala care poseda in compozitia sa substante cu actiune astringenta si desensibilizanta (lactatul de aluminiu), antimicrobiana (clorhexidina), antiinflamatorie, de stimulare a procesului de vindecare (allantoin, bisabolol) si de protectie anticarioasa (fluorura de sodiu).

Efectele benefice ale pastei de dinti Lacalut Aktiv asociate cu un periaj corect si ritmic (regulat) au dat rezultate in scurt timp si anume: dupa o sapatamana la 70% din pacienti s-a constata o reducere a reactiei inflamatorii cu oprirea sangerarii gingivale. Iar la 20 % din cazuri s-a produs doar o ameliorare a semnelor inflamatorii iar, doar la 10% nu s-a constat nici un efect.

Pentru copii cu o varsta de 6 ani sau mai mica: a se folosi sub supraveghera unui adult o cantitate de marimea unui bob de mazare, pentru a reduce riscul de ingerare. Daca sunt utilizate suplimente de fluor din alte surse, va rugam sa consultati medicul de familie.

Pret tub 75 ml pasta de dinti Lacalut Aktiv aproximativ 16 lei in magazinul online eMag.