Pareri Olioseptil Bronches supliment sanatatea aparatului respirator. Rezumat prospect.

Olioseptil Bronches,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,60.

1. Pareri Pozitive - 1,70

2. Pareri Negative- 0,60

3. Sentiment neutru - 2,70

Potrivit informatiilor din prospect Olioseptil Bronches este un supliment alimentar pe baza de uleiuri esentiale de Eucalipt, Camfor, Scortisoara, Mirt, Cimbru-de-cultura, Maghiran si Pin.

Datorita compozitiei Olioseptil Bronches contribuie la curatirea si la buna functionare a aparatului respirator.

Ingrediente compozitie Olioseptil Bronches:
 • Eucalipt -Eucalyptus radiata- frunze, 
 • Camfor-Cinnamomum camphora-frunze, 
  Pareri Olioseptil Bronches opinii forumuri
 • Scortisoara -Cinnamomum zeylanicum-coaja, 
 • Mirt-Mytrus communis- parti aeriene, 
 • Maghiran planta cu flori (Origanum majorana), 
 • Cimbru-de cultura-Thymus vulgaris-parti aeriene, 
 • Pin-Pinus sylvestris- cetina,

Uleiurile esentiale folosite sustin respiratia actionand prin activarea unor mecanisme fiziologice specifice:
 • Eucalipt, Pin sustin sanatatea si integritatea mucoasei oro-faringiene (iritatii), 
 • Eucalipt, tonusul vocii, 
 • Camfor, functionarea normala a cailor respiratorii superioare, 
 • Maghiran, Cimbru-de-cultura, fluidificarea secretiilor bronsice si eliminarea acestora, 
 • Mirt, Scortisoara, Cimbru-de-cultura, si Pin, asigura protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. 

Complex de uleiuri esentiale naturale, 100% pur, protejat de capsule vegetale L –Vcaps, tehnologie brevetata, care asigura conservarea proprietatilor active, mascheaza gustul si permite pastrarea intacta a calitatii uleiurilor, pentru o garanta securitatea administrarii.

Dupa ingestie, capsula de Olioseptil Bronches se dizolva pentru a elibera rapid uleiurile in tractul digestiv si a asigura o biodisponibilitate adecvata a acestora.

Uleiurile esentiale sunt volatile si lipofile, excelenta lor capacitate de de difuziune garantandu-le o efecte benefice asupra organismului.

Indiferent de calea de administrare, uleiurile esentiale penetreaza rapid in piele si tesuturi, si ajung astfel acolo unde este nevoie.

Uleiurile esentiale din capsulele Olioseptil sunt microemulsionate pe suport de ulei de masline presat la rece, (prima extractie) sunt perfect caracterizate din punct de vedere botanic si chemotipic, riguros selectionate pe baze stiintifice pentru aromatograma lor, si combinate de maniera complementara pentru a actiona sinergic in vederea obtinerii unei eficacitati optime.

Mod de administrare Olioseptil Bronches: Cate o capsula, dimineata, la pranz, si seara, inainte de masa, timp de 5 zile. Pentru persoanele care prezinta un teren sensibil se recomanda o capsula -zi, in cure de 15 zile. 

Atentionari: A se consuma, de preferinta, inainte de data expirarii indicata pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

A se pastra la adapost de lumina si caldura. Olioseptil Bronches poate fi utilizat numai de adulti si de adolescenti cu varsta de peste 15 ani.

Nu este recomandat femeilor gravide sau care alapteza, fara avizul medicului. Contine un produs pe baza de soia.

Pret Olioseptil Bronches cutie cu 15 capsule, aproximativ 38 lei in functie de farmacie.