Pareri ONCONOVICAL cu Vitamina B17 pret. Informatii din prospect.

ONCONOVICAL cu Vitamina B17,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; acuratete 0,59.

1. Pareri Pro - 1,5

2. Pareri Contra- 1,0

3. Sentiment neutru - 2,5

Potrivit prospectului suplimentul pe baza de plante Onconovical este eficace in ameliorarea acestor simptome din stadiul incipient de aparitie dar si cel mai avansat, precum si in imbunatatirea sistemului imunitar si nu are efecte secundare cunoscute.

In compozitia Onconovical sunt folosite 19 plante si substante active la realizarea acestui tratament natural pentru a obtine cele mai bune rezultate in refacerea organismului.
Pareri forumuri ONCONOVICAL cu Vitamina B17

Suplimentul natural Onconovical sustine nu numai mecanismele proprii de detoxifiere a organismului, dar in acelasi timp le imbunatateste si le trateaza.

Acest sistem de actiune tripla functioneaza atat in tractul gastro-intestinal cat si in ficat si sistemul circulator, un loc unde o multime de metale grele se depun.

Ingredientul pe care  Onconovical Atomizat isi bazeaza eficienta in tratarea cancerului in cele mai avansate stadii este Vitamina B17.

Ingrediente compozitie ONCONOVICAL cu Vitamina B17

1. Onconovical atomizat (ingredient forte de combatere a cancerului) – 100 mg realizat din :
  • pulbere din samburi de Cais (Prunus armeniaca) cu continut ridicat de vitamina B17
  • pulbere din bulbi de Usturoi (Allium sativum)
  • pulbere din ramuri de Vasc (Viscum album)
  • pulbere de polen
  • otet de kombucha
  • maltodextrina
  • apa
2. Hypromeloza (capsula) din orez si naturala 100% cu efect terapeutic – 95 mg

3. Pulbere din radacina de Turmeric (Curcuma longa) – 50 mg

4. Pulbere de zeolit – 50 mg

5. Pulbere din radacina de Astragalus (Astragalus membranaceus) – 40 mg

6. Pulbere din iarba de Orz-verde (Hordeum vulgare) – 30 mg

7. Pulbere de extract din fruct de Castravete-amar (Momordica charantia) – 30 mg

8. Pulbere de Reishi (Ganoderma lucidum) – 30 mg

9. Pulbere din extract din fructe de Aronia (Aronia melanocarpa)– 30 mg

10. Pulbere de Cactus (Opuntia ficus-indica) – 20 mg

Pepenele galben amar din compozitia ONCONOVICAL reface rapid organismul si cicatrizeaza ranile. Cercetatorii de la Universitatea Saint Louis din Statele Unite au demonstrat ca extractul de pepene galben amar poate distruge celulele de cancer de san si previne cresterea si raspandirea formatiunilor maligne.

Noile descoperiri confirma faptul ca Reishi este un IBC terapeutic adecvat – datorita efectelor imunomodulatoare si a capacitatii sale de a inhiba selectiv viabilitatea celulelor canceroase.
Opinii ONCONOVICAL Vitamina B17 forumuri

In prospect este specificat clar ca Onconovical poate doar sa trateze boala, dar nu va putea sa schimbe obiceiurile gresite ale oamenilor, astfel incat pacientii pe langa Onconovical vor trebui sa-si schimbe obiceiurile lor gresite de viata, sa manace cat natural si vor castiga sanatatea de odinioara.

Onconovical lupta impotriva cancerului si substantelor ce ar putea avea potentialul de a fi toxice pentru organism, este recomandat de un medic naturopat sau alternativ, si nu afecteaza celulele sanatoase ale organismului uman.

Mod de administrare ONCONOVICAL

Pentru un adult doza recomandata este de 3 casule dimineata , 3 capsule la pranz si 3 capsule seara cu 30 de minute inainte de masa.

Copii sub 12 ani pot lua o capsula dimineata si una seara.

Insa pretul ONCONOVICAL este enorm. O cutie de Onconovical, 135 capsule, Sante Verde Plus costa la Farmacia TEI din Bucuresti aproximativ 250 lei.

Rezulta ca o cutie cu 135 capsule de Oncovial va ajunge doar pentru 15 zile. Iar producatorul recomanda administrarea pe o durata de 12 luni... Restul calcului il puteti face dumneavoastra!