Pareri ONYCOSOLVE spray ciuperca piciorului si unghiei. Informatii Prospect.

ONYCOSOLVE spray,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,58.

1. Pareri Pro - 1,8

2. Pareri Contra- 0,7

3. Sentiment neutru - 2,5

Potrivit prospectului efectul tratamentului cu ONYCOSOLVE spray este pe termen lung, asa ca nu veti simti niciun fel de disconfort pentru mult timp dupa terminarea tratamentului. Nu creeaza dependenta si nu cauzeaza simptome de retragere.

Sprayul antifungic ONYCOSOLVE amelioreaza instant mâncarimea si transpiratia în exces. Mai mult chiar, elimina cauza si netezeste pielea descuamata si crapata într-un procent de 98%.
Pareri ONYCOSOLVE spray ciuperca piciorului

În 92% din cazuri, dermatomicoza este cauzata de ciupercile Tricofiton si Microsporum. Acesti paraziti greu de ucis patrund în piele prin intermediul alimentelor, bauturilor si salivei, prin rani superficiale si crapaturi mici ale pielii, în straturile adânci ale epidermei.

Irita pielea, cauzând mâncarimi puternice, durere, deteriorarea tesutului si miros neplacut. Distrug structura unghiilor, trecând de bariera protectoare a acestora.

ONYCOSOLVE spray are urmatoarea compozitie:

1. EXTRACT DE SCOARTA DE STEJAR care protejeaza pielea si elimina mâncarimea si mirosul neplacut.

Regenereaza crapaturile, dezinfecteaza ranile minore. Elimina instant mâncarimea si îndeparteaza mirosul neplacut. Contine taninuri, cu efect antiinflamator.

2. ANGELICA ARCHANGELICA o planta puternica este bine cunoscuta pentru modul eficient în care trateaza infectiile bacteriene si fungice.

În secolul 14, angelica a devenit o planta medicinala bine cunoscuta în Europa. În evul mediu, se credea ca radacina plantei actiona ca tratament împotriva ciumei.

3. SALVIA OFFICINALIS. Uleiul esential de salvie (Salvia Officinalis) este folosit frecvent în afectiunile pielii. Acesta patrunde în straturile adânci ale epidermei.

Hranind si hidratând 100% pielea din interior spre exterior, ameliorand instant scuamele, vindecând chiar si crapaturile adânci , facând pielea neteda si cu aspect tineresc.

4. ULEI DE ARBORE DE CEAI (MELALEUCA ALTERNIFOLIA) este recunoscut stiintific ca agent eficient antifungic.

Încetineste dezvoltarea ciupercilor Tricofiton si Microsporum, ataca celulele fungice, afectându-le membranele.

Cel mai important, pielea dumneavoastra capata imunitate, astfel încât dupa terminarea tratamentului, nu veti mai fi afectat niciodata de infectii fungice!

Mod de utilizare spray antifungic ONYCOSOLVE

Curatati usor pielea, stergeti-o cu un prosop sau servetel.

Aplicati sprayul pe talpi, degetele si unghiile de la picioare, masând solutia în talpi si pe fiecare unghie afectata, de 2-3 ori pe zi.

Sunt suficient doua cure de tratament pentru a ameliora mancarimea. Scuamele si crapaturile pielii dispar dupa câteva zile. Transpiratia excesiva si mirosul sunt eliminate.

Insa pretul este destul de piperat, un spray ONYCOSOLVE costa aproximativ 139 lei. Exista si oferte promotionale de tipul 2 + 1 gratuit la pretul de 239 lei.