Pareri ProTectis picaturi ameliorarea colicilor intestinale ale bebelusilor. Informatii prospect.

ProTectis comprimate,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,60.

1. Pareri Pozitive - 1,80

2. Pareri Negative- 0,70

3. Sentiment neutru - 2,50 (Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.)

Potrivit prospectului ProTectis picaturi probiotice pentru copii ajuta la mentinerea echilibrului florei intestinale la cei mici.

Este un probiotic bacterian care contine Lactobacillus reuteri, un produs care se regaseste in mod natural in microflora laptelui matern.

Echilibrul florei intestinale este extrem de important pentru sustinerea organismului in lupta cu bolile.
pareri forum protectis picaturi pentru copii

Protectis picaturi probiotice ajuta la prevenirea si ameliorarea colicilor intestinale ale bebelusilor, este util in caz de diaree si deshidratare, ajuta la intarirea sistemului imunitar si este util pentru prevenirea efectelor secundare ale tratamentului cu antibiotice.

Picaturile probiotice ProTectis sunt un mod simplu, sigur si eficient de a restabili si mentine echilibrul florei intestinale, asigurand sanatatea tractului digestiv.

Datorita formei farmaceutice specifice, picaturile probiotice ProTectis sunt perfecte pentru administrarea la sugari si copii mici.

Lactobacillus reuteri Protectis, continut în ProTectis picaturi, este prima tulpina probiotica izolata din lapte matern, fara toxine, replicarea sa fiind realizata la cele mai înalte standarde.

Doar 5 picaturi o data pe zi, asigura doza zilnica recomandata de 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis.

Mod de administrare doza recomandata ProTectis picaturi: 5 picaturi o data pe zi (25 doze per sticla de 5 ml)

Înclinati sticla la un unghi de 45 de grade, iar picaturile se vor forma încet. Picaturile se pot administra cel mai usor cu lingurita.

Protectis picaturi se pot administra si cu bauturi sau alimente, cu conditia ca acestea sa nu fie fierbinti pentru a nu afecta culturile vii de lactobacili.

Compozitie ProTectis per doza: 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis.

Protectis picaturi pentru copii x 5 ml, Biogaia pret aproximativ 33 lei.