Pareri RELAXIREM reducerea stărilor de nervozitate si a stresului. Informatii prospect.

RELAXIREM Forte Remedia,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pro - 1,80

2. Pareri Contra- 0,80

3. Sentiment neutru - 2,40

Potrivit informatiilor din prospect Relaxirem Forte este recomandat pentru reducerea starilor de nervozitate si a stresului. 

Suplimentul Relaxirem de la Remedia induce o stare de somn odihnitor, relaxeaza musculatura, amelioreaza durerile de cap si palpitatiile.

Datorita compozitiei Relaxirem Forte favorizeaza relaxarea, combate stresul si insomnia.
relaxirem pareri supliment insomnie si stres de la remedia

Studiile realizate de catre oamenii de stiinta americani de la Universitatea din Wisconsin arata ca stresul prelungit poate slabi sistemul imunitar, lasând pacientul mult mai vulnerabil în fata afectiunilor autoimune si a infectiilor.

Stresul, privit la modul general, produce schimbari metabolice si hormonale in organism, afectand toate organele, de aceea pe langa un stil de viata sanatos, administrarea unui supliment natural cum este Relaxirem ne poate ajuta in combaterea efectelor negative ale stresului.

Valeriana (Valeriana officinalis) este recomandata în stari de iritabilitate, nervozitate, emotii, tulburari de somn, palpitatii, probleme cardiace pe fond nervos.

Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) este folosita pe scara larga ca tonic nervos, induce o stare de somn odihnitor, de buna calitate. Reduce starile de iritabilitate, tensiune psihica, stres, insomnie.

Menta (Mentha piperita) îmbunatateste digestia si calmeaza durerile de cap.

Roinita (Melissa officinalis) este folosita în stari de nervozitate, epuizare nervoasa sau surmenaj.

Mod de administrare Relaxirem Forte:
  • 1-2 comprimate drajefiate de 2 - 3 ori pe zi (pentru reducerea starilor de nervozitate, stres, surmenaj). 1-2 comprimate drajefiate cu o ora înainte de culcare (pentru un somn odihnitor).
Pret pachet promotional compus din 1 cutie Relaxirem Forte (30cps) si 1 cutie Relaxirem 24H (30cps), 21 lei pe site-ul producatorului.