SeptoAqua pareri spray nazal cu saruri minerale. Informatii prospect.

LIFE PROSTAVEG,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; acuratete 0,62.

1. Pareri Pro - 1,9

2. Pareri Contra- 0,6

3. Sentiment neutru - 2,5

Conform informatiilor din prospect sprayul nazal SeptoAqua pentru adulti de la Krka este un produs destinat curatarii si igienizarii mucoasei nazale.

SeptoAqua spray contine o solutie sterila izotronica de saruri minerale, ceea ce-l recomanda atat copiilor cat si adultilor si femeilor insarcinate, si nu provoaca dependenta in cazul utilizarii indelungate.
pareri forum septoaqua adulti spray nazal

Mucusul produs de glandele mucoasei nazale umezeste aerul inhalat, iar miscarea cililor previne patrunderea in organism a particulele de praf, alergenilor, bacterilor si virusurilor.

Umiditatea scazuta, aerul poluat, statul in camere cu incalzire centrala sau aer conditionat, etc..., determina uscarea excesiva a mucoasei nazale.

Acumularea in exces a mucusului si umflarea mucoasei duc la congestie nazala, dificultati de respiratie, dureri de cap, alterarea mirosului si gustului si un risc crescut al infectiilor. 

Solutia izotonica sterila de saruri minerale din SeptoAqua spray nazal hidrateaza, spala si curata mucoasa nazala, imbunatateste transportul mucociliar, permite eliminarea mai usoara a particulelor uscate de murdarie, substante iritante si cruste si determina o respiratie nazala mai usoara.

SeptoAqua este recomandat pentru:
  • persoane cu mucoasa nazala uscata; 
  • persoane care locuiesc si lucreaza in camere cu aer conditionat sau cu incalzire centrala; 
  • persoane cu mucoasa respiratorie expusa la uscare (fumatori, cantareti, soferi profesionisti, etc...). 

Nu utilizati sprayul nazal SeptoAqua daca sunteti hipersensibil la oricare dintre ingredientele produsului. Dispozitivul de tip spray NU trebuie utilizat la persoanele cu deficiente ale reflexului de voma sau cu constienta alterata.

Aveti grija deosebita cu SeptoAqua mai ales daca aveti o afectiune respiratorie care persista un timp mai indelungat si este insotita de tuse severa, dificultate in respiratie sau febra, adresati-va medicului dumneavoastra.

SeptoAqua poate fi utilizat la la gravide si mame care alapteaza.

Mode Administrare SeptoAqua:
  • 1-2 pufuri in fiecare nara, de cateva ori pe zi
  • La nevoie, SeptoAqua poate fi utilizat de cateva ori pe zi, pentru o perioada mai indelungata.

Reactii adverse posibile SeptoAqua: Nu se cunosc reactii adverse la utilizarea SeptoAqua.

Pret spray nazal SeptoAqua 30 ml aproximativ 9 lei in functie de farmacie.