TELOM-R pareri capsule Cresterea imunitatii. Informatii din Prospect.

TELOM-R,  parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,59.

1. Pareri Pozitive - 1,7

2. Pareri Negative- 0,7

3. Sentiment neutru - 2,6

Potrivit prospectului Telom-R 120 capsule DVR Pharm contine o formula originala, pe baza de extracte 100% naturale, care stimuleaza functiile telomerilor, crescand exponential imunitatea, regenerand si intinerind organismul.

Rolul principal al telomerilor este de a impiedica unirea a doi cromozomi prin unirea neomoloaga a capetelor. (verifica aici pretul)

De asemenea, datorita prezentei telomerilor, pierderea informatiei genetice în timpul procesului de replicare este minima.
TELOM-R pareri capsule cresterea lungimii telomerilor

Scurtarea telomerilor, care se produce progresiv, este, practic, cauzata de incapacitatea organismului de a mai produce suficienta telomeraza (o enzima care impiedica scurtarea telomerilor si reface secventele de ADN) odata cu inaintarea in varsta.

Specialistii adauga ca oamenii se confrunta zilnic cu potentiali acceleratori ai imbatranirii, numiti si agenti gerontogeni, care scurteaza telomerii celulelor.

Beneficii DVR Pharm Telom-R 120 capsule:
  • Cresterea imunitatii organismului;
  • Afectiuni oncologice;
  • Chimioterapie;
  • Hepatita virala, alcoolica
  • Infectii respiratorii recidivante, bronsita cronica, pneumonie, TBC
  • Astmul bronsic
  • Iradiere terapeutica sau accidental
  • Reumatism, osteoartrita, lombosciatica, spondiloza, spondilita
  • Îmbunatatirea aspectului pielii
  • Sclerodermie, psoriazis, lupus eritematos
Compozitie Telom-R 120 capsule conform prospectului:

1. Astragalus (Astragalus membranaceus) – este cel mai bun stimulator de telomeraze (enzimele care controleaza telomerii) din lume, la ora actuala. Extractul de Astragalus, cu raport de extractie de 20:1, este un fenomenal stimulent imunitar, un protector al plamanilor si al cailor respiratorii, precum si al glandelor endocrine. Nu in ultimul rand, extractele concentrate de Astragalus sunt printre cei mai activi agenti anti-cancer cunoscuti. Astragalus actioneaza în primul rând asupra telomerilor celulelor imunitare, ceea ce face din aceasta planta un fel de leac universal, eficient într-o gama uluitor de vasta de boli.

2. Laptisorul de matca – potenteaza actiunea stimulatorilor de telomeraze si, in plus, creste productia si mobilitatea celulelor stem, cunoscute si ca echipa de reconstructie a organismului. Laptisorul de matca asigura o refacere rapida in urma efortului prelungit si a stresului, are efect antidepresiv si imbunatateste functiile creierului, prevenind si avand un efect adjuvant important in maladia Parkinson si Alzheimer, scleroza multipla, dementa vasculara.

3. Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis) – este cel mai puternic remediu anti-cancer cunoscut, facand un tandem redutabil cu extractul Astragalus. Sfera de actiune a Cordyceps plus Astragalus este impresionanta: cancer pulmonar, cancer la san si ovarian, cancer de colon si de rect, cancer de prostata.

4. Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) – este o alga unicelulara extrem de bogata in clorofila si nutrieti si, conform studiilor stiintifice, este si un excelent stimulator al telomerazelor. Daca Astragalus-ul actioneaza mai ales la nivelul celulelor sistemului imunitar, sistemului endocrin si nervos, Chlorella reintinereste pielea, tesuturile elastice si anumite celule neuronale.

Mod de administrare Telom-R 120 capsule:  Cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

ATENTIONARE! Telom-R poate interactiona cu medicamentele imunosupresive (persoane cu transplant). Este indicat a se intrerupe tratamentul inainte de interventii chirurgicale (creste riscul sangerarii).

Pret Telom-R 120 capsule aproximativ 75 lei.