VARIHEM pareri comprimate picioare grele, obosite şi umflate. Info prospect.

VARIHEM Polipharma parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,60.

1. Pareri Pro - 1,9

2. Pareri Contra- 0,7

3. Sentiment neutru - 2,4

Potrivit prospectului comprimatele Varihem sunt indicate persoanelor care prezinta o serie de neplaceri datorate circulatiei venoase deficitare, cum ar fi:
  • senzatie de picioare grele, obosite si umflate, 
  • urnicaturi si crampe la nivelul gambelor, 
  • disconfort (durere, mâncarime, usturime, iritatie, sangerari)
  • durere locala resimtita de persoanele care au hemoroizi.
    varihem Polisano pareri forumuri
Un comprimat filmat de VARIHEM contine in compozitie: 450 mg diosmina si 50 mg hesperidina care impreuna ajuta la cresterea permeabilitatii capilare si la tonifierea si elasticitatea venelor, capilarelor si a vaselor limfatice.

Mai precis, Diosmina si hesperidina actioneaza sinergic, efectul combinatiei fiind superior oricareia dintre componente utilizate individual. 

Diosmina si hesperidina în asociatie sunt cunoscute pentru contributia lor la ameliorarea sau chiar la eliminarea efectelor circulatiei venoase deficitare manifestate prin senzatie de greutate la mers, edeme si uneori crampe nocturne la nivelul picioarelor, precum si prin disconfortul produs de hemoroizi. 

Conform studiilor diosmina contribuie la cresterea rezistentei peretilor vaselor de sânge, restabileste tonusul acestora, scade distensia vaselor mari de sânge, împiedica încetinirea circulatiei sângelui, protejeaza vasele mici de sânge de agresiuni.

Hesperidina pe de alta parte consolideaza peretii vaselor de sânge, reda functionalitatea si elasticitatea acestora, scade inflamatia de la acest nivel. 

Mod de administrare VARIHEM:  se administreaza la adulti si vârstnici, câte un comprimat filmat de 2 ori pe zi. Comprimatele se iau cu putina apa, în timpul meselor sau dupa masa.

Atentie! Exista si cateva efecte secundare care pot apare uneori la administrarea de VARIHEM comprimate filmate.

La administrarea VARIHEM comprimate filmate, pot aparea, foarte rar, greata, varsaturi, dureri de
burta, diaree, ameteala, tulburari de echilibru, dureri de cap, eruptii pe piele însotite de mâncarimi. 

De asemenea VARIHEM comprimate filmate nu se administreaza adolescentilor si copiilor, în sarcina, în perioada de alaptare.

Nu se administreaza persoanelor cu reactie anormala cunoscuta a organismului la oricare dintre
componentele produsului VARIHEM comprimate filmate.

Pret Varihem cutie cu 30 de comprimate aproximativ