ANGAJARI Asistenti Medicali la Spitalul Judetean Satu Mare. Calendar concurs.

Vesti bune pentru asistentele si asistentii medicali aflati in cautarea unui loc de munca. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a scos luni 28 septembrie la concurs 23 de posturi de asistenţi medicali pe secţiile unde este nevoie urgentă de personal.

Potrivit conducerii SJU Satu Mare, pentru ca spitalul să funcţioneze la parametrii optimi ar mai fi nevoie de circa 200 de angajaţi.

Constantin Demian purtatorul de cuvant al SJU Satu Mare a declarat ca mai este nevoie de personal medical: "... am scos la concurs posturile acolo unde 'arde', ca să mă exprim într-o figură de stil. Ne-au mai plecat între timp, ne-au rămas posturi descoperite şi ne e greu să asigurăm turele de 24 de ore. Am scos la pediatrie două, la radiologie câte două. Majoritatea sunt pentru debutanţi, dar am scos la concurs posturile acolo unde este absolut nevoie de personal în momentul de faţă".

concurs angajari asistenti medicali spitalul satu mare

In momentul de faţă sunt încadraţi 729 de asistenţi medicali, adică SJU Satu Mare este la normativul minim de funcţionare, iar în statul de funcţii, care prevede funcţionarea în condiţii optime, sunt 920 de persoane.

Printre asistenţii care ocupă posturi sunt mulţi în concediu maternal, în concediu de boală sau în concediu fără salariu.

Din totalul celor 23 de posturi scoase la concurs, 15 sunt pentru debutanţi.

Dosarele se pot depune la spital până în 8 septembrie 2017, urmând ca în 18 septembrie 2017 să aibă loc proba scrisă şi în 21 septembrie, interviul.

Calendar concurs angajare SJU Satu Mare:
  • 8 septembrie 2017 - ultima zi de depunere a dosarelor de inscriere
  • 11 septembrie 2017 - afisarea rezultatelor etapei de verificare a dosarelor
  • 18 septembrie 2017 - proba scrisa de verificare a cunostintelor teoretice
  • 21 septembrie 2017 - sustinerea interviului
  • 26 septembrie 2017 - afisarea rezultatelor finale in urma repartizarii pe posturi