FRESUBIN Original Vanilie pareri aliment special dieta pacientilor care sufera de malnutritie.

FRESUBIN Original Vanilie, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,60.

1. Pareri Pozitive - 1,90

2. Pareri Negative- 0,60

3. Sentiment neutru - 2,50 


Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Potrivit prospectului FRESUBIN Original Vanilie de la Fiterman este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale, complet din punct de vedere nutritiv, normocaloric (1,0 kcal/ml), fara fibre.

FRESUBIN este recomandat a se administra in dieta pacientilor care sufera sau prezinta risc de malnutritie, care nu-si pot asigura necesarul nutritional prin alimentatie obisnuita.
pareri comentarii fresubin original aliment special malnutritie

FRESUBIN are un continut nesemnificativ clinic de lactoza si nu contine gluten.

Malnutritie rezulta dintr-o dieta cu deficit de substante nutritive vitale, vitamine si minerale. Pe termen lung sau chiar pe termen scurt acest lucru poate duce la debilitate severa si daune ale functiilor vitale ale organismului.

Malnutritia secundara (exogena) este cauzata de deficitul de aport alimentar calitativ sau cantitativ, are prognostic in general bun prin corectarea cauzei si aportului alimentar.

Stabilirea diagnosticului de malnutritie este simpla doar in aparenta, fiind necesar sa se efectueze nu doar investigatii paraclinice, ci si o ancheta alimentara si un examen clinic complet.

Compozitie FRESUBIN Original conform prospectului:

Apa, maltodextrina, proteine din lapte, uleiuri vegetale (floarea soarelui, rapita), sucroza, proteine din soia, arome, regulatori de aciditate (E 501, E 332, E 170), citrat de sodiu, colorant alimentar (pulbere de sfecla rosie), clorura de magneziu, emulsificatori (lecitina din soia, E 471), clorura de potasiu, fosfat de calciu, vitamina C, hidrogenotartrat de colina, lactat de calciu, fosfat dipotasic hidrogenat, stabilizator (E 415), sulfat de fier, sulfat de zinc, citrat de magneziu, oxid de magneziu, niacina, vitamina E, acid pantotenic, clorura de mangan, sulfat de cupru, vitamina B2, vitamina B6, fluorura de sodiu, vit. B1, beta-caroten, vit. A, acid folic, clorura de crom, iodura de potasiu, molibdat de sodiu, selenit de sodiu, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12.

Mod de administrare FRESUBIN Original Vanilie

A se utiliza sub supraveghere medicala. Poate fi utilizat ca si suplimentare a nutritiei (2-3 flacoane/zi) sau ca si sursa unica de alimentatie (7-8 flacoane/zi).

Nu este recomandat a se administra copiilor cu varsta sub 1 an. Agitati bine inainte de utilizare.

Fresubin Original vanilie 4 x 200ml are pretul de aproximativ 43 lei in functie de farmacie.