Medicamente HOMEOPATE Copii 2 - 12 ani: Tonsilotren (DHU) sub forma de comprimate.

Se stie ca HOMEOPATIA nu foloseste substante chimice ca tratament si, chiar daca sunt depasite dozele indicate din remediul homeopat, nu conduce la reactii adverse, reprezentand o metoda sigura de tratament a diverselor afectiuni.

 Tonsilotren (DHU) sub forma de comprimate are urmatoarele indicatii terapeutice in homeopatie:
  • faringo - amigdalita acuta;
  • faringo - amigdalita cronica recurenta;
  • hiperplazia - amigdaliana la copii;
  • dupa amigdalectomie.
Tonsilotren stimuleaza raspunsul imun in timpul fazei acute.
medicamente homeopate copii Tonsilotren  comprimate
Medicamente Homeopate Copii 2 - 12 ani
Tonsilotren (DHU) sub forma de comprimate reduce frecventa recaderilor si a recurentelor.

Este un remediu homeopat excelent tolerat, in special de catre copii.

Indicat in tratamentul de lunga durata. Imbunatateste rapid starea generala.

Afectiuni ale cailor respiratorii superioare, ca: amigdalita acuta, faringita catarala, faringita cronica, faringita cronica si recurenta, hipertrofia amigdaliana la copii, tratamentul postoperator dupa amigdalectomie.

Contraindicatii Tonsilotren (DHU) sub forma de comprimate: a nu se administra persoanelor cu hipersensibilitate cunoscuta la crom. Si in al doilea rand, nu se recomanda utilizarea Tonsilotren de catre pacientii cu hiperfunctie tiroidiana fara consultarea prealabila a medicului.

Mod de administrare medicament homeopat Tonsilotren (DHU) sub forma de comprimate:  -

Copii 2-12 ani: forma acuta: doza de atac 1-2 zile - 1 cp./2 ore, se continua cu 1 cp. de 3 ori/ zi; forma cronica recurenta: 1 cp. de 3 ori/zi, 6-8 saptamani. Repetare de cateva ori/an.

Copii peste 12 ani, adulti: forma acuta: doza de atac 2 zile, 1-2 cp./ora se continua 1-2 cp. de 3 ori /zi; forma cronica recurenta: 1-2 cp. de 3 ori/ zi, 6-8 saptamani. Repetare de cateva ori/an.

Pentru copiii cu hiperplazie amigdaliana, doza recomandata este de 1 cp. de 3 ori/ zi, durata tratamentului fiind de 6-8 saptamani.

Se recomanda mentinerea comprimatelor in cavitatea bucala cat mai mult timp.

Reactii adverse la administrarea de Tonsilotren (DHU) sub forma de comprimate: au fost raportate ocazional eruptii cutanate; acestea dispar dupa intreruperea tratamentului.

A fost raportata ocazional aparitia sialoreei (secretie excesiva de saliva); reglarea se realizeaza prin reducerea dozei sau prin cresterea intervalului dintre doze.

Insa in afara acestor reactii adeverse minore, Tonsilotren (DHU) sub forma de comprimate se dovedeste  un remediu homeopat sigur de administrat la copii.

Articol din categoria medicamente homeopate forum, medicamente homeopate copii mici, produse homeopate pentru copii, tratamente homeopate copii.