Pareri 4Femina (For Femina) contra efecte secundare ale anticonceptionalelor. Rezumat prospect.

4Femina (For Femina) , parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,58.

1. Pareri Pozitive - 1,70

2. Pareri Negative- 0,70

3. Sentiment neutru - 2,60 (Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.)

Conform datelor din prospect 4Femina este un supliment alimentar destinat femeilor care iau contraceptive orale. forFemina nu influenteaza eficienta contraceptivelor orale sau a plasturilor.

Comprimatele de 4Femina contin acid folic, crom, guarana, pulbere de anghinare, extract de urzica si de ceai verde si cu doar un comprimat pe zi, efectele secundare ale anticonceptionalelor sunt contracarate.

Fiecare ingredient din compozitia 4Femina are un rol bine stabilit, actionand impotriva durerilor de cap, scaderii libidoului, retentiei de apa, suprasolicitarii ficatului sau a kilogramelor in plus, acestea reprezentand motivele pentru care multe femei se tem sa foloseasca contraceptivele orale.
Pareri 4Femina For Femina forum anticonceptionale

a) 4Femina ajutala mentinerea unei greutati corporale optime.

Extractul de Ceai Verde din compozitia forFemina are efect antioxidant si hipocolesterolemiant, creste diureza, stimuleaza arderea grasimilor si creste consumul de energie al organismului. Cromul, un oligoelement implicat in metabolismul si stocarea carbohidratilor si lipidelor, indeplineste un rol important in reglarea glicemiei si in reducerea nivelului lipidelor serice.

In combinatie, cele doua ingrediente ajuta la mentinerea unui control eficient al greutatii corporale, contribuie la arderea grasimilor si la mentinerea lor la un nivel scazut, intensifica procesele metabolice.

Acidul folic are un rol important in asimilarea substantelor nutritive din alimente si la utilizarea superioara a proteinelor, precum si la formarea de celule noi in organism.

b) 4Femina asigura cresterea libidoului. Extractul de Guarana creste libidoul, prin mentinerea unui nivel adecvat de energie si vitalitate.

c) 4Femina are efect benefic in eliminarea excesului de apa din organism. Extractul de Urzica este diuretic, detoxifiant si combate celulita, ajutand la pastrarea unei stari generale bune.

d) 4Femina are actiune hepatoprotectoare si coleretica. Extractul de Anghinare are actiune antioxidanta si efect coleretic ,stimuleaza functionarea celulei hepatice si reduce nivelul colesterolului din sange.

In concluzie 4Femina, protejeaza si inlatura efectele secundare generate de contraceptia orala si este destinat sa le faca sa se simta mult mai in siguranta, mult mai increzatoare si lipsite de griji atunci cand folosesc contraceptive orale.

Mod de administrare 4Femina: 1 comprimat pe zi.

Forfemina cutie cu 28 comprimate are pretul de aproximativ 16 lei in functie de farmacie si eventualele promotii.