Pareri Flex Forte capsule supliment pentru durerile articulare. Informatii prospect.

Flex Forte capsule, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,60.

1. Pareri Pozitive - 1,60

2. Pareri Negative- 0,90

3. Sentiment neutru - 2,50 (Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.)

Potrivit informatiilor din prospect Flex Forte capsule are ca tinta sursa durerii, o trateaza si alina orice durere intr-un mod natural.

Suplimentul articular Flex Forte detine o formula brevetata care, datorita ingredientelor oferite beneficii organismului precum reconstructia articulatiilor deteriorate, iar flexibilitatea este datorita lubrificarii articulatiilor rigide.
flex forte pareri forum comprimate dureri articulare

Glucozamina este o substanta care repara articulatiile deteriorate, in timp ce condroitina este cea care reduce inflamatiile si previne deteriorarile viitoare.

Extractul de Boswellia indeparteaza durerile, harpagophytum sustine activitatea normala a sistemelor muscular si osos, in timp ce proteina de melc repara cartilajele. Boswellia este un arbore original din India ce are un efect puternic antiinflamator, actionand direct asupra centrilor nervosi ai durerii.

Aceste ingrediente din compozitia capsulelor de Flex Forte sunt folosite in cazul multor medicamente sau produse naturiste impotriva artrozei.

Flex Forte mai contine in compozitie si proteine din melc, hranind intregul sistem ostearticular, ajutand oasele sa devina puternice ca inante, racapatandu-va sanatatea de altadata.

Capsulele de Flex Forte este recomandat oricui, iar efecte adverse ale suplimentului ar putea aparea doar in cazul celor care sunt alergici la scoici sau la soia (de unde sunt extrase ingredientele).

Mod de administrare Flex Forte pentru dureri articulare: Flex Forte se ia de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Pentru efecte vizibile se recomanda minim 15 zile de administrare a Flex Forte.