Pareri HepaStopForte adjuvant tratament hepatita. Rezumat prospect.

HepaStopForte, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,57.

1. Pareri Pozitive - 1,70

2. Pareri Negative- 0,70

3. Sentiment neutru - 2,60 

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Conform informatiilor din prospect Hepastopforte poate sa protejeze ficatul de efectele dezastroase ale hepatitei si reduce riscul de cronicizare a hepatitelor, prin hranirea, regenerarea si detoxifierea eficienta a ficatului.

Acest lucru poate fii posibil datorita faptului ca Hepastopforte ajuta intreg organismul sa functioneze mai bine fiind un antioxidant redutabil ce regleaza toate functiile tubului digestiv.
pareri forum hepastopforte antihepatita

HepaStopForte este cel mai eficient produs în China si este utilizat de Clinicile Gastroenterologice TCM din Beijing, China si colaboratori din toata lumea.

Suplimentul alimentar HepaStopForte poate fi administrat în timpul curelor de tratament clasice fara a influenta sau diminua efectele principale ale acestora, eliminând doar efectele lor secundare.

Ingrediente active compozitie HepaStopForte:
  • Busuiocul de câmp (Prunella Vulgaris)
  • Brusture (Arctium Lappa)
  • Astragalus (Membranaceus Brunge)
  • Catina Incasa (Phisalis Spp.)
  • Sunatoarea (Hypericum Perforatum T)
  • Damiana  (Tumera Diffusa)
Printre beneficiile DAMIANEI se numara si reducerea riscului de encefalopatie  care poate determina aparitia unor stari de confuzie, sau tulburari de memorie în caz de ciroza sau Hepatita virala C si poate de asemenea reduce riscul de cancer hepatic, care poate sa apara în aproximativ 28 de ani din momentul instalarii virusului. 

Damiana are actiune diuretica, laxativa, deci poate ajuta in cazuri severe când se urmareste eliminarea lichidului.

De asemenea DAMIANA are proprietatea de a elimina problemele digestive si constipatia asociate cu alte afectiuni grave ale ficatului, reduce riscul de cronicizare a infectiei cu virusul Hepatic. 

Mai mult de atât, poate ajuta femeile in perioada menopauzei, amelioreaza depresia, epuizarile nervoase, anxietatile cauzate de boala. 

Unele studii au aratat eficienta Damianei în astm, bronsita, diabet, dizenterie si migrene.

CATINA INCASA este un ingredient important ce vitaminizeaza ficatul prin aportului bogat de vitamina B si B12 pe care îl ofera. Mai mult de atât, reduce inflamatia in caz de infectie cu Hepatita C sau B si în cancer, datorita vitaminei P.

Poate reduce de asemenea oxidarea si viremia.

Cu un continut mare de vitamina C, CATINA INCASA stimuleaza sistemul imunitar si poate astfel combate deteriorarile grave ale ficatului determinate de virusul hepatitic, amelioreaza unele simptome de tulburari gastr. o-intestinale, eruptii cutanate cauzate de sensibilitatea pielii la lumina soarelui.

Cas si mod de administrare este indicat să urmati tratamentul cu HepaStopForte intre 3 și 6 luni minim ca să obțineti cele mai sigure rezultate, insa există cazuri severe la care încă din primele 3 saptamani de la începerea tratamentului cu Hepastopforte.

Pacienții care au utilizat Hepastopforte au simțit ameliorări importante: oboseala constantă dispare, simptomele asociate cu boala de reflux gastroesofagian( BRGE) sunt ameliorate, tensiunea se regleaza, 60% din pacienți au remarcat scăderea valorilor trigliceridelor și a colesterolului la analize de rutină, senzația de durere în partea dreaptă dispare, puteți dormi mai bine, durerile de cap, stomac, presiunea în piept sunt eliminate în proporție de 80% din cazuri, atunci când ele există pe fondul disfuncției ficatului.