Pareri MacuShield supliment vedere sanatoasa in mod natural. Informatii prospect.

MacuShield , parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Pareri Pozitive - 1,80

2. Pareri Negative- 0,60

3. Sentiment neutru - 2,60

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Potrivit informatiilor din prospect formula unică a compozitiei MacuShield combină antioxidanți puternici care ajută în protejarea maculei împotriva potențialilor radicali liberi și a luminii albastre dăunătoare.

MacuShield este un supliment alimentar cu formulă unică brevetată ce conține cel mai important antioxidant macular, mezo-zeaxantină (10mg), împreună cu ceilalți doi luteină (10mg) și zeaxantină (2mg).
pareri macushield  capsule opinii forumuri

Împreună ei formează pigmentul macular al ochiului (macula).

Studii științifice atesta valoarea MacuShield în creșterea performanței vizuale prin mărirea sensibilității la contrast, creșterea acuității vizuale și diminuarea încețoșării cauzate de lumini puternice (faruri, etc).

Cercetări științifice noi, publicate în jurnale pentru ochi renumite medical (Investigative Ophthalmology și Visual Science), au demonstrat că un supliment alimentar care conține in compozitie cei trei carotenoizi maculări : mezo-zeaxantină, luteină și zeaxantină, poate în mod unic să îmbogățească stratul protector format de pigmentul macular.

Mezo-zeaxantina face partie din familia substanțelor numite carotenoizi. Mezo-zeaxantina este localizată în centrul maculei, locul anatomic unde vederea este cea mai clară.

Cercetările au arătat că mezo-zeaxantina este generată de retină din luteină, dar oamenii de știință spun că nu toți oamenii pot face această conversie.

Mezo-zeaxantina a fost identificată în diferite mâncăruri, incluzând somonul și creveții. Un studiu recent din Statele Unite a demonstrat că potențialul de antioxidare a pigmentului macular este îmbunătățit când mezo-zeaxantina este prezentă.

Luteina și zeaxantina provin în totalitate din dietă și pot fi regăsite în legume cu frunze verzi cum ar fi spanacul, varză și frutcte de tipul portocalelor și bananelor. 

De asemenea, luteina și zeaxantina au un efect antioxidant, efect ce neutralizează radicalii liberi și filtrează lumina albastră dăunătoare. 

O dietă tipică conține 1.3 -3mg de luteină și zeaxantina combinată pe zi (Loane et al, 2008). Această cantitate este considerabil mai mică decât valoarea necesară pentru protecția împotriva radicalilor liberi și luminii albastre dăunătoare.

MacuShield compozitie: 
  • 10mg Mezo-zeaxantină; 
  • 10mg Luteină; 
  • 2mg Zeaxantină 

Alte ingrediente: ulei de floarea soarelui, extract de craitze, ceară galbenă de albine, gelatină, oxid roșu de fier.

MacuShield se adminstreaza o data pe zi sub formă unui supliment alimentar.

Da, MacuShield nu conține zahăr, așa că se poate administra cu maximă siguranță și diabeticilor. Acest lucru este întărit de efectul puternic de antioxidare pe care îl au toți cei trei carotenoizi.

MacuShield poate fi luat de la orice vârstă, în mod special dacă aveți simptome de pigment macular scăzut, cum ar fi incetosarea cauzată de lumini puternice pe timp de noapte sau atunci când citiți cărți. 

Dacă se folosește în scop preventiv, atunci MacuShield este recomandat persoanelor peste 40 de ani.

MacuShield cutie 90 capsule are pretul de aproximativ 207 lei.