Pareri Naturalis OsteoSuport Forte capsule remineralizare osoasa. Informati prospect.

Naturalis OsteoSuport Forte, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,57.

1. Pareri Pozitive - 1,80

2. Pareri Negative- 0,60

3. Sentiment neutru - 2,60

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Potrivit informatiilor din prosepect, suplimentul OsteoSuport Forte de la Naturalis contribuie la remineralizarea si reconstructia osoasa, datorita ingredientelor care actioneaza impreuna pentru obtinerea celor mai bune rezultate pentru sanatatea organismului.
Pareri Naturalis OsteoSuport Forte capsule

Ingrediente compozitie OsteoSuport Forte:
  • carbonat de calciu; 
  • oxid de magneziu;
  • oxid de zinc; 
  • sulfat de mangan; 
  • colecalciferol (vitamina D3 100000UI/g); 
  • menachinona (vitamina K2).

Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. Rolul calciului in organism se revarsa asupra mai multor sisteme si organe ale corpului, contribuind la functionarea mai multor functii de baza.

Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea sanatatii dintilor. Carenta de magneziu este asociata cu un numar mare de afectiuni cronice, iar când este neglijata se poate ajunge la complicatii serioase care pot pune viata în pericol.

Zincul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea sanatatii unghiilor.

Manganul din compozitia OsteoSuport Forte contribuie la metabolismul energetic normal, la mentinerea sanatatii sistemului osos, la formarea normala a tesuturilor conjunctive, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Vitamina D3 contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sânge, la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, la mentinerea sanatatii dintilor.

Vitamina K2 contribuie eficient la coagularea normala a sângelui, la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Mod de administrare OsteoSuport Forte de la Naturalis: Un comprimat filmat pe zi, dupa masa principala.

Atentionare! Administrarea OsteoSuport Forte in perioada de sarcina sau alaptare se face numai la recomandarea medicului.