Pareri PROFLEXON pretul articulatiilor mobile si sanatoase. Rezumat prospect.

PROFLEXON, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,60.

1. Pareri Pozitive - 1,80

2. Pareri Negative- 0,90

3. Sentiment neutru - 2,30 (Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.)

Conform informatiilor din prospect suplimentul PROFLEXON plicuri Zdrovit este conceput pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani care doresc sa mentina oase si cartilaje sanatoase.

Proflexon este un supliment alimentar cu o combinatie unica de vitamine, substrante nutritive si o doza ridicata de glucozamina si condroita, ce ajuta la mentinerea unor articulatii mobile si sanatoase.
proflexon zdrovit pareri forumuri

Combinatia ingredientelor din compoztie, glucozamina, suflat de condroita, vitamina C, pulbere de macese, hialuronat de sodiu, ajuta la sustinerea mobilitatii articulatiilor, ajuta la mentinerea unui cartilaj articular normal, confera elasticitate articulatiei, si imbunatateste functionarea articulatiilor.

Glucozamina este un constituent natural al matricei cartilaginoase si al lichidului sinovial din articulatii. Asemenea condroitinei, care este un constituent esential al osului si cartilajului articular, contribuie la mentinerea unui cartilaj articular normal.

Acidul hialuronic este un component natural al organismului, fiind prezent in cantitati mari in lichidul sinovial, caruia ii confera elasticitate si vascozitate in parametri normali.

Hialuronatul de sodiu imbunatateste functionarea articulatiei, prin sustinerea mobilitatii si favorizarea lubrifierii articulatiei.

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.

Macesele sunt bogate in vitamina C, dar si in luteina, zeaxantina si licopen, substante cu rol in combaterea stresului oxidativ la nivel celular.

Ingrediente active / plic Proflexon de 5g:
  • Sulfat de glucozamina 750 mg
  • Sulfat sodic de condroitina 100 mg
  • Vitamina C 40 mg
  • Pulbere de macese 25 mg
  • Hialuronat de sodiu 20 mg 

Mod de administrare ProFlexon Zdrovit: 1-2 plicuri pe zi, dizolvate intr-un pahar cu 250 ml apa.

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Utilizarea în cantitati excesive poate avea un efect laxativ usor. 

Nu utilizati ProFlexon ca un substitut pentru o dieta variata si echilibrata si stil de viata sanatos. 

A se pastra la temperatura camerei într-un recipient etans, ferit de îndemâna copiilor mici. A se feri de umiditate.

Pret ProFlexon cutie cu 30 plicuri aproximativ 35 lei in functie de farmacie si eventualele promotii.