Pareri STOPARTROZ plicuri pentru mobilitatea articulara. Informatii prospect.

STOPARTROZ plicuri, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,55.

1. Pareri Pozitive - 1,80

2. Pareri Negative- 0,60

3. Sentiment neutru - 2,60 


Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Potrivit prospectului suplimentul StopArtroz intarzie distrugerea cartilajului articular, fenomen care apare inevitabil, odata cu inaintarea in varsta, si reda mobilitatea articulatiilor.

StopArtroz Rompharm actioneaza direct la nivelul cartilajului articular (genunchi, sold, coloana vertebrala, umar, mana, glezna), pe care il reface, imbunatatind mobilitatea si reducand durerea, fiind bine tolerat de organism.
Pareri forumuri STOPARTROZ tratament artroza

Compozitie StopArtroz pentru un plic cu pulbere unidoza:
  • Sulfat de glucozamina (sare de potasiu) ........1128,00 mg 
  • Sulfat de condroitina.......................................250,00 mg 
  • Excipienti: sorbitol, aspartam, acid citric anhidru, P.E.G. 4000 pentru un plic, pana la 3600 mg. 

Glucozamina este o substanta naturala, un aminoglucid, care intra in compozitia tesuturilor din organismul uman, indeosebi a cartilajului articular, unde joaca un rol important pentru mobilitatea incheieturilor precum si in sinteza tesuturilor conjunctive.

La randul ei condroitina, component natural al organismului uman contribuie din plin la mentinerea integritatii si a functionalitatii intregului tesut conjunctiv din cartilajul articular, tegumente si vase de sange.

Prin actiunea sinergica a celor doua substante active se incetineste evolutia bolii artrozice, se imbunatateste mobilitatea articulara si se amelioreaza durerea.

O cantitate suficienta de glucozamina si condroitina asigura o buna elasticitate tesuturilor, prevenind accidentele si ajuta la recuperarea dupa producerea acestora. Fiind componente naturale ale organismului uman, cele doua substante active sunt bine tolerate, nesemnalandu-se efecte secundare nedorite.

Mod de administrare StopArtoz: continutul unui plic dizolvat intr-un pahar cu apa se administreaza oral, o data pe zi, timp de 40 - 60 zile.

Pentru a obtine un efect maxim terapeutic se recomanda efectuarea a 4 cure pe an. Intre doua cure consecutive se va face o pauza in administrare de 6 saptamani.

La dozele recomandate StopArtroz este bine tolerat, totusi pentru a evita eventualele inconveniente, produsul se va administra in timpul meselor.