Pareri VISILIFE OMEGA capsule pentru nivelul normal de trigliceride serice. Informatii prospect.

VISILIFE OMEGA capsule, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 1,70

2. Pareri Negative- 0,60

3. Sentiment neutru - 2,70 


Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Conform informatiilor din prospect capsulele de Visilife Omega ajuta  din plin la mentinerea nivelului normal de trigliceride serice, sprijinind astfel sanatatea vaselor de sange si activitatea coronariana si desigur participa la metabolismul lipidelor (colesterolul).
Pareri VISILIFE OMEGA forumuri tratament trigleceride

Excesul de trigliceride serice se numeste hipertrigliceridemia. Este legat de aparitia bolii arterei coronare la unii oameni.

Trigliceridele marite pot fi si o consecinta a altor boli, cum ar fi diabetul zaharat netratat. Uneori trigliceridele marite reprezinta un semn pentru boli de ficat sau rinichi.

Visilife Omega este fabricat in Franta dupa tehnologia patentata Licaps a Capsugel pentru introducerea extractelor lichide in capsule dure de gelatina

Visilife Omega contine in compozitie o combinatie de acizi grasi Omega3 din ulei de peste, benefici pentru sanatate, la care se adauga uleiul de crustacee marine (Krill Oil).

Visilife Omega reprezinta o sursa bogata de acizi grasi eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA), care au efect demonstrat asupra sanatatii-contribuie la functia normala a inimii.

Este demonstrat clinic ca efectul benefic se obtine in conditiile unei administrari zilnice de 250mg de EPA si DHA.

Visilife Omega participa la functionarea normala si la imbunatatirea mobilitatii articulatiilor. Sprijina functiile cerebrale,contribuind la imbunatatirea  memoriei si a starii de spirit.

Ingrediente caspule VISILIFE OMEGA:
  • ulei de peste 15/10 - 450mg
  • capsula (gelatina de peste,apa,dioxid de titan) - 96mg
  • extract lipidic din ulei de krill (Lipid extract Antarctic Krill Euphausia superba,Superba) - 50mg

Mod de administrare VISILIFE OMEGA: cate 1 capsula de 3 ori pe zi.Gravidele si femeile care alapteaza panal la 5 capsule pe zi.

La femeile gravide se recomanda administrarea suplimentuli alimentar VISILIFE OMEGA in mod special in ultimul trimestru de sarcina si pe timpul alaptarii.

Consumul de acid docosahexaenoic (DHA) de catre mama contribuie la dezvoltarea normala a ochilor si a creierului fetusului si copiilor alaptati.

Pret VISILIFE OMEGA cutie cu 30 capsule aproximativ 49 lei.