CONCURS CATENA: un TELEVIZOR pe SAPTAMANA in FARMACIILE CATENA! 1 SEPTEMBRIE – 30 NOIEMBRIE.

Lantul de framacii Catena te invita in aceasta toamna la concurs. TOAMNA SE NUMARA BOBOCII SI TELEVIZOARELE IN FARMACIILE CATENA are loc in perioada 01.09.2017 – 30.11.2017, in cadrul intervalului orar de functionare al farmaciilor participante.

Mergeti in farmaciile CATENA, cumparati cel putin un produs din portofoliul Fiterman Pharma si inscrieti-l prin SMS la numarul 1777 cu datele personale (nume si prenume), numarul bonului fiscal si desigur data eliberarii acestuia.

Veti primi un SMS de confirmare inscriere la tombola!

Saptamanal, echipa Fiterman Pharma va extrage un castigator care va fi validat in momentul in care va arata bonul fiscal aferent SMS-ului de inscriere.

In cadrul concursului, TOAMNA SE NUMARA BOBOCII SI TELEVIZOARELE IN FARMACIILE CATENA organizatorii ofera premii constand in: 12 televizoare Smart LED Full HD SAMSUNG UE32J5200, 80 cm, Wi-Fi, Media Player USB, in valoare de 916 lei/fara TVA/televizor.

castigatori concurs catena 2017 televizoare samsung led smart


Valoarea totala a premiilor este de 10.992 lei/fara TVA. Premiile se vor acorda prin extrageri la sorti saptamanale, urmand sa fie acordat cate un televizor SAMSUNG Led Full HD, 80 cm in fiecare saptamana.

Produsele participante la concursul TOAMNA SE NUMARA BOBOCII SI TELEVIZOARELE IN FARMACIILE CATENA sunt oricare din produsele marca FITERMAN PHARMA, cu exceptia medicamentelor RX si OTC.

Premiile se acorda prin extrageri saptamanale realizate prin programul RANDOM.ORG. Din toate sms-urile inscrise la campanie se va extrage saptamanal 1 (un) castigator care va fi validat in momentul in care va prezenta reprezentantului organizatorului bonul fiscal aferent sms-ului de inscriere.

Astfel in fiecare saptamana se acorda un televizor Smart LED Full HD  SAMSUNG UE32J5200, 80 cm, Wi-Fi, Media Player USB . Programul RANDOM.ORG va selecta aleatoriu saptamanal din totalul participantilor un castigator si un numar de 6 (sase) rezerve.