Concurs DONA: Castiga cu Supradyn si cucereste orasul. Regulament si Castigatori.

Farmaciile Dona si Supradyn de la Bayer iti propun cea mai energica metoda de a strabate orasul in lung si in lat: pe trotineta, pe care o poti castiga la cel mai nou concurs cu premii al toameni.

Concursul se va desfasura pe întreg teritoriul României, în cadrul Farmaciilor DONA, în perioada 01.09.2017 – 31.10.2017, în cadrul tuturor farmaciilor DONA  precum si în cadrul tuturor celorlalte farmacii care functioneaza sub brand-ul „Farmacia DONA” detinute de societatile francizate.

Pentru participarea la concursul Dona si Supradyn este necesară utilizarea propriului Card de Fidelitate Farmaciile DONA la achiziționarea unui produs Supradyn, gama pentru adulți, din Farmaciile DONA sau din magazinul online www.donaonline.ro în perioada concursului, indiferent de sumă, participanții asigurându-se că datele lor de contact – nume, prenume, telefon, email (dacă deține) – sunt înregistrate corect în baza de date cu posesorii de carduri de fidelitate a Organizatorului/ Farmaciilor DONA.
castigatori concurs farmacia dona suradyn fericiti si sanatosi

Conform regulamentului persoanele care doresc să participe la acest concurs trebuie să-și utilizeze Cardul de Fidelitate Farmaciile DONA la achiziționarea unui produs din gama Supradyn, gama pentru adulți, în perioada 01.09.2017 – 31.10.2017, comercializat în Farmaciile DONA. 

Produsele din gama pentru adulți sunt următoarele: 
  • Supradyn Activ 25jeleuri, 
  • Supradyn Energy CoQ10 15 CPR EFF, 
  • Supradyn Energy CoQ10 30CPR Film, 
  • Supradyn Fast Energy CoQ10 granule 10plicuri.

Participantii la concurs trebuie sa dețină unul din Cardurile de Fidelitate Farmaciile DONA: Card de Fidelitate Farmaciile DONA, Card de Fidelitate Farmaciile DONA Copilul Meu sau Card de Fidelitate Farmaciile DONA S.O.S. DIABET  eliberat înainte de data începerii Campaniei sau să intre în posesia unui Card de Fidelitate în perioada Campaniei și să solicite înscrierea Cardului de Fidelitate înainte de achitarea produsului achiziționat.

Si nu in ulimul rand trebuie sa aibă înregistrate datele de contact - nume, prenume, telefon, email (dacă deține) - în baza de date cu posesori de carduri a Organizatorului/ Farmaciilor DONA.

Premiile oferite în cadrul concursului "Castiga cu Supradyn si cucereste orasul" sunt urmatoarele:

  • Premii zilnice: 122 x Trotineta clasica, cate doua pentru fiecare zi a Campaniei.
  • Premii saptamanale: 8 x Trotineta electrica cate una pentru fiecare saptamana a Campaniei.

ATENTIE! In condițiile în care un potențial câștigător nu are un număr de telefon valid în baza de posesori de carduri a Organizatorului/ Farmaciei sau pe formularul completat pe site-ul www.farmaciiledona.ro/cardul-farmaciile-dona, sau are un număr de telefon valid dar nu poate fi contactat timp de 4 zile lucrătoare de la data extragerii acestuia ca și potențial câștigător, sunat fiind de maxim 5 ori în acest interval, acesta va fi automat invalidat și va pierde orice drept asupra premiului si se va trece la contactarea primei rezerve extrase.