Happy FERRO pareri capsule pentru carenta de fier din organism. Rezumat prospect.

Happy ferro  părerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre suplimente naturale pentru acoperirea necesarul zilnic de fie- Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,58.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Happy ferro (versiune beta)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Incredere - 0,51
Grad de inhibitie - 0,21

Potrivit informațiilor din prospect Happy ferro de la Fiterman Pharma este un supliment alimentar recomandat copiilor cu varsta peste 12 ani si adulților, pentru a suplini carenta de fier din organism si a-i asigura acestuia necesarul zilnic.
pareri forumuri Happy ferro capsule

Este indicat a se administra in timpul sarcinii si alăptării, la persoanele varstnice dar si la cei care au un stil de viata axat pe o dieta vegetariana.

Pentru a menține o cantitate suficienta de fier, rezervele trebuie refacute prin aport alimentar corespunzător.

In conditii de aport insuficient, se instalează un dezechilibru cu carenta de fier, totul tradus prin anemie cu tot cortegiul de necazuri: reducerea capacitatii fizice si intelectuale, a rezistentei fata de infectii, creste riscul aducerii pe lume a unui nou-nascut

Happy ferro de la Fiterman Pharma nu se administreaza in caz de ulcer sau boli inflamatorii ale intestinului si nici concomitent cu magneziu, cupru, zinc, calciu, aspirina sau antiacide.

Ingrediente compoziție Happy Ferro: bisglicinat feros, lactoza monohidrat, acid folic, ciancobalamina, talc, stearat de magneziu.


- Fier - 45,0 mg
- Acid folic - 300,0 µg
- Vitamina B12 - 3,6 µg

Mod de administrare Happy ferro copii peste 12 ani si adulti: 1 capsula pe zi.

Nu se recomanda administrarea concomitenta cu: magenziu, cupru, calciu, zinc, antiacide, antiatritice, alopurinol, aspirina, colestiramina, tiroxina, tetraciclina, penicilamine, ciprofloxacina, norfloxacina, interferon.

Capsulele de Happy ferro trebuie inghitite cu cel putin 2 ore inainte si la cel putin 3 ore dupa administrarea oricarei substante de mai sus.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE ACTUALIZATE

Happy Ferro de la Fiterman Pharma cutie cu 21 capsule are pretul de aproximativ 17 lei, exceptand anumite reduceri si promotii.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI