MAGNESIUM 400 + B Complex parere supliment functionarea normala a sistemului nervos.


Sa ne facem o parere despre MAGNESIUM 400 + B Complex plicuri pentru o stare de bine, zi de zi.

Potrivit prospectului cu un singur plic pe zi, microgranulele orodispensabile din Magnesium 400 + B Complex asigura necesarul zilnic de magneziu si acopera deficientele de vitamine B din organism.

Magnesium 400 + B complex este un supliment alimentar ce contine magneziu si un complex de vitamine B, asigurand nivelul lor optim în cazul deficitului nutritional.

Magneziul este un mineral necesar multor procese functionale si pentru mentinerea starii de sanatatea organismului.

În organismul uman, magneziul se gaseste în oase si tesuturi moi si este necesar pentru producerea de energie si pentru metabolismul osos.

Magneziul participa la numeroase procese care afecteaza functia musculara, incluzând absorbtia oxigenului, producerea de energie si echilibrul electrolitic.
magnesium 400 + b complex pareri forum

Dat fiind faptul ca organismul uman nu poate produce singur magneziu, este necesara suplimentarea regulata în regimul alimentar.

Lipsa magneziului poate conduce la scaderea imunitatii organismului.

Cele mai des intalnite simptome ale carentei de magneziu sunt constipatia, pierderea poftei de mancare, stare generala de rau, oboseala, crampe musculare, senzatie de intepaturi si ace in membre, tulburari de somn, dureri de cap, dificultati de concentrare si diverse modificari ale starii psihice.

Vitaminele din complexul B sunt necesare pentru producerea de energie, precum si pentru sinteza de noi celule si reînnoirea celor deteriorate.

Ingrediente compozitie MAGNESIUM 400 + B Complex per plic:
  • Magneziu: 400 mg
  • Vitamina B3 (niacina): 18 mg
  • Vitamina B5 (acid pantotenic): 18 mg
  • Vitamina B2 (riboflavina): 4.2 mg
  • Vitamina B6 (piridoxina): 4.2 mg
  • Vitamina B1 (tiamina) 3.3 mg
  • Vitamina B9 (acid folic): 600mcg
  • Vitamina B7 (biotina): 150mcg
  • Vitamina B12 (ciancobalamina) - 7.5mcg

Vitamina B12 contribuie la functionarea normala a psihicului si reduce starea de oboseala si epuizare. Vitamina B12 are rol în procesul de diviziune celulara.

Vitamina B2 (riboflavina) contribuie la metabolismul normal al producerii de energie, functionarea normala a sistemului nervos si protejeaza celulele împotriva stresului oxidativ.

Carenta de vitamina B3 se manifesta prin lipsa poftei de mâncare, infectii la nivelul pielii, slabiciune musculara si tulburari digetive, iar în cazurile de deficienta severa de niacina se poate instala pelagra, boala care se caracterizeaza prin leziuni dermatologice majore, amnezie, depresie, anxietate, stari delirante sau chiar deces daca afectiunea ramâne netratata.

Mod de administrare MAGNESIUM 400 + B Complex (adulti): dizolvati un plic pe zi, în gura.

Asadar, suntem de parere ca suplimentul Magnesium 400 + B complex se poate dovedi eficient, datorita compozitiei,  in mentinerea sanatatii sistemului nervos, in reducerea starii de oboseala si epuizare, insa impreuna cu o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii